To je to što me zanima!

'Bipolarni poremećaj kriv je za bizarni nastup princeze Leie'

Pjevala je na brodu i jedva izgovarala riječi, a tijekom nastupa po bini je šetao pas i obavio veliku nuždu. Glasnogovornik kaže da je Carrie slomio bipolarni poremećaj
Vidi originalni članak

Prošli tjedan pjevala je na luksuznom kruzeru čija su destinacija bili Karibi. Carrie Fisher (56) uljepšala je putovanje brojnim izletnicima, a na internetu su se pojavile videosnimke njena nastupa na brodu. 

Pjevala je nekoliko pjesama, jedva izgovarala riječi, a tijekom njenog performansa po pozornici je šetao pas koji je pred svima uspio obaviti veliku nuždu. 'Princeza Leia' izmet  je počistila papirom koji je odložila na kauč. 

Iako mnogi nagađaju da je Carrie bila 'mrtva pijana' dok je nastupala na kruzeru, njen glasnogovornik tvrdi da se tako ponašala zbog bipolarnog poremećaja s kojim se godinama bori. 

- Carrie se neobično ponašala tijekom nastupa jer ima zdravstvenih problema. Zbog bipolarnog poremećaja pije tablete, a nakon incidenta na brodu kratko je bila u bolnici kako bi joj liječnici regulirali doziranje lijekova - rekao je glasnogovornik te dodao da se Carrie sad dobro osjeća. Nekima nastup nije bio nimalo bizaran, štoviše, zabavio ih je i misle da je bio potpuno originalan.

Fisher je javno govorila o svojoj borbi s ovisnošću o drogama te bipolarnom poremećaju.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • gato_negro 27.02.2013.

    Čitala sam njenu autobiografiju i žena je zapravo cool osoba, samo eto zabrazdila je s drogama i alkoholom (na što se i sama osvrće u autobiografiji, zapravo je cijeli ton knjige ciničan)...nakon Star Warsa nije imala neke značajne uloge, tko zna, možda bi bilo drukčije da se nije zaribala u samom startu. Ipak je na neki način cjenim jer je utjelovila junakinju meni omiljenog filmskog serijala.

  • WOMANIZER 27.02.2013.

    bipolarni poremećaj- zar nije to kad imaš jedan period kad si si super, veseo, zadovoljan, sve pozitivno, optimističan si, a onda period sasvim suprotan tome i tako se izmjenjuju? kakve to onda ima veze s ovim?

  • chelseaMG 27.02.2013.

    bolest je opaka stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare