To je to što me zanima!

Biserka očekivala sve desetke, a uslijedio 'hladan tuš': Je li se Matija osvetio za lošu ocjenu?

Gosti 'Večere za pet na selu' pohvalili su domaćicu i njena jela, ali su joj zamjerili što su porcije bile prevelike. Biserka se nadala pobjedi, no mladi Matija ostao je u vodstvu nakon što je konkurentici dao tek sedmicu
Vidi originalni članak

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica je bila iskusna kuharica Biserka Zlatar iz Ludbrega koja je gostima ponudila tradicionalna jela, no unatoč dobrim komentarima nije osvojila priželjkivane desetke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćica Biserka dočekala je svoje goste u pratnji dvije male pomoćnice koje su za početak večere izrecitirale poznatu zagorsku pjesmu, što se svima svidjelo. Nakon aperitiva kuharica Biba je servirala svoje predjelo – zagorske štrukle sa sirom u kombinaciji sa špekom.  - Štrukli su bili fini, možda je bilo premalo nadjeva, ali u kombinaciji sa špekom i vrhnjem je bilo fino. Od svih štrukli koje sam jela, ovi su bili za devetku, nisu bile za desetku - rekla je Sanja.

- Štrukli su bili fini, ali moja baka radi bolje - prokomentirao je Zvonimir.

Za glavno jelo domaćica je ponudila svinjski lungić punjen sa suhim šljivama i žgance od heljde. - Nisam još jeo šljivu u mesu, začudio sam se da to ide skupa - rekao je Zvonimir, kojem se jelo ipak svidjelo, baš kao i Ivani. 

- Lungić je bio odličan i više sam ga pojela nego priloga, iako su mi i žganci bili u redu - rekla je Ivana, a Matija je kratko pohvalio. 

- Glavno jelo mi je bilo baš bomba! - pohvalio je Matija, no gosti nisu uspjeli isprazniti svoje tanjure zbog, kako su komentirali, prevelikih porcija.  Biserka je za desert pripremila čokoladnu tortu sa šumskim voćem i sladoledom koji je naizgled izgledao jako privlačno i ukusno, čak i Zvonimiru koji ne voli šumsko voće.

- Razvalila si desert! - pohvalio je Matija, a Ivana je tražila Biserku da joj spakira desert za ponijeti kući.  - Torta je bila dobra, čokoladna, fina, bombastična, kremasta, kalorična, ali previše poslije svega… - komentirala je Sanja. Kad je stigao red na ocjenjivanje Ivana je Biserku nagradila čistom desetkom.

- Tako sam se najela predjela i glavnog jela da desert nisam mogla pojesti - rekla je Ivana, a Sanja i Zvonimir dali su domaćici ocjenu devet.  - Sve je bilo super, ali malo prevelike porcije i preteška hrana slijed za slijedom - komentirali su, dok je Matija, koji je posebno pohvalio glavno jelo i desert, a onda je na kraju dao najnižu ocjenu. 

'ZASLUŽIO BOLJE OCJENE' Publika brani mladog kuhara, a kritizira goste: 'Biserki smeta sve, a Zvonimir je nepristojan!'

- Sedam, zato što su mi štrukli bili presuhi i prezrnati, Biserka nije bila opuštena i porcije su bile prevelike, ali sve je bilo super - rekao je Matija.  Tako je domaćica zaradila ukupno 35 bodova, a priželjkivala je četiri desetke i pobjedu. Hoće li više sreće sutra imati Ivana ili su počele kalkulacije? Matija je ostao u vodstvu i to baš zbog lošije ocjene koju je dao konkurentici, koja njega večer prije nije 'mazila' komentarima kad je bio domaćin. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dahvaul 06.04.2022.

    Biserka je meni najjača u emisiji čiim je litru i vodu stavila na stol.Nažalost mužeki najslabije karike mali potpuno izgubio zarađene simpatije u prvoj emisiji,vidljivo kalkuliranje kaj vjerujem da će tak nastaviti.Zvonimir njemu jedino kaj bi serviral burek i jogurt jer sve drugo za njega je komplicirano.

  • Zlatna Vuga 06.04.2022.

    Jedna profesionalna kuharica onako nikako da razvlači štruklje - baš sramota, glavno jelo dobro, ali ružno servirano, previše mesa isto kao dan prije kad su bila pačja prsa. Pa postoje normativi koliko bi trebalo staviti na tanjur i to kuharica mora znati. Za desert ogromne količine čokolade i sladoled koji je bio definitivno višak. U kuhanje potrošila skoro kilu maslaca, to isto nije ni zdravo ni normalno.

  • Slavonka.. 06.04.2022.

    Sta se on njoj sa sedmicom osvetio za devetku sto je ona njemu dala? Glupost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare