To je to što me zanima!

Biserna ogrlica Kate Middleton poklon je od kraljice, prije nje nosila ju je princeza Diana

Kate Middleton i njezin suprug, princ William, među prvima su došli odati počast na sprovodu princa Philipa. Vojvotkinja od Cambridgea skupim biserima pokazala je bliskost s kraljevskom obitelji
Vidi originalni članak

Kate je svojom ogrlicom pokazala koliko je bliska s kraljicom Elizabetom i pokojnim Philipom. Naime, nosila je ogrlicu od japanskog bisera s dijamantnim privjeskom koju je kao poklon dobila od kraljice iz njezine privatne kolekcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ogrlica je, na zahtjev kraljice, napravljena od četiri niti finih bisera koje je dobila kao poklon od japanske vlade. U sredini ima veliku dijamantnu kopču.

UOČI SPROVODA Princ William i Kate objavili dirljivu fotku kraljice Elizabete II. i princa Philipa s praunučadi
Ovu ogrlicu Kate je već ranije nosila na proslavi 70. godišnjice braka kraljice i princa Philipa. Ipak, Kate nije bila prva kojoj je kraljica poklonila ovu skupocjenu ogrlicu.


Prva čast nošenja biserne ogrlice pripala je pokojnoj princezi Diani. Diana je uvijek voljela bisere tako da ju je ovaj poklon tada posebno obradovao. To je ujedno bio i jedan od prvih poklona koje je dobila nakon što se udala za princa Charlesa i time postala član kraljevske obitelji.

JESU LI SVE IZGLADILI? Braća se pomirila? Princ William i princ Harry razgovarali nakon dugo vremena poslije sprovoda
Osim ogrlice, na sprovodu je Kate nosila i skupocjenu crnu haljinu Rolanda Moureta s asimetričnim izrezom i mašnom koja košta oko 14,000 kuna. Lice je pokrila mrežastim velom šešira i crnom maskicom.


Kate je u kraljevsku obitelj ušla 2011. godine nakon vjenčanja s princom Williamom. Njezin suprug tada je rekao kako mu je drago što je Kate mogla upoznati njegovog djeda, princa Philipa, s kojim je ubrzo postala vrlo bliska.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • grmalj020 19.04.2021.

    Kraljica nije darovala ogrlicu, nego je posudila Kate. Tako bar piše u originalnom članku koji ste loše preveli

  • Ira27 18.04.2021.

    Poklon je od Britanskog naroda ili jos gore naroda opljackanih kolonija... jer ta danguba nije dana radnog staza odradila niti je zaradila za cevape, a kamo li za ogrlicu.

  • os-lega 18.04.2021.

    Obzirom da je sada kraljica slobodna, može se prijaviti u "Ljubav je na selu".

Komentiraj...
Vidi sve komentare