To je to što me zanima!

Biste li je prepoznali? Ovako pop diva izgleda u 68. godini

Annie Lennox je jedna od rijetkih glazbenica koja u svojoj kolekciji ima Grammy, Zlatni globus i Oscar. Uz to, ima čak osam Brit Awards kipića. Iako ima sjajnu glazbenu karijeru, nikada nije sanjala o tome, tvrdi
Vidi originalni članak

Škotska glazbenica i osnivačica britanske proslavljene grupe Eurythmics, Annie Lennox krajem prošle godine proslavila je 67. rođendan, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju u čiji je opis napisala kako 'stari, ali još bjesni'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Time je zapravo odgovorila jednom korisniku koji je nedavno objavio njezinu fotografiju na Twitteru te upitao pratitelje prepoznaju li ovu pop glazbenicu.

- Pozdrav Jasone Strummeru! Jeste li u vezi s pokojnim velikim Joeom Strummerom? Očito ste stvorili Twitter trend svojim upitom tko je ta osoba... Ova osoba! Stvorimo još jednu Twitter oluju, hoćemo li? Starim, ali još uvijek bjesnim! Blagoslov i ljubav svima - napisala je glazbenica pored fotografije.

Inače, Lennox je jedna od rijetkih glazbenica koja u svojoj kolekciji ima Grammy, Zlatni globus i Oscar. Uz to, ima čak osam Brit Awards kipića. Iako ima sjajnu glazbenu karijeru, nikada nije sanjala o tome, tvrdi. 

PROVOKATIVNO IZDANJE Kći Annie Lennox je odrasla i pozira u seksi donjem rublju

- Oduvijek sam pjevala, ali uglavnom za vlastito zadovoljstvo. Zapravo sam bila vrlo dobra u sviranju flaute i mislila sam da ću se time baviti u životu. No onda sam shvatila da su standardi vrlo visoki i da sam možda najbolja u svojem gradu, ali da postoje stotine gradova punih ljudi koji su talentiraniji od mene - otkrila je britanska glazbenica u intervjuu s Nickom Thorpeom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LeePassive 17.03.2022.

    Izgleda 20 godina starije 🤭

  • zaladilo 16.03.2022.

    Men mater od 80 izgleda mlađe nega una,kad je taka trebla se aperirat i ubrizgavat boreks i ostala pomagala ipak je rokenrolstar a ne vako ćeljad strašt

  • Nap* 16.03.2022.

    Zivi prirodno.starost je prirodna mada ona uvijek izgledala starije

Komentiraj...
Vidi sve komentare