To je to što me zanima!

Bit će svadbe? Jennifer Lopez želi bebu s mladim Casperom?

Pjevačica navodno jako želi imati dijete s plesačem Casperom Smartom s kojim je u vezi. Strani mediji pišu kako Jennifer i Casper ozbilno razmišljaju o toj ideji
Vidi originalni članak

Ubrzo nakon što je prestala živjeti s Marcom Anthonyjem (43), od kojeg se trenutačno rastaje, Jennifer Lopez (42) počela je izlaziti s jednim od svojih plesača. Ona i Casper Smart (25) od samog početka svoje romanse nerazdvojni su i često u javnosti izmjenjuju nježnosti.

Sada je objavljeno kako J.Lo, koja s Marcom ima četverogodišnje blizance Maxa i Emmu, želi imati dijete i s Casperom.

- Jennifer se ne može odvojiti od Caspera sve otkad su počeli hodati. Ona obožava to kako se on odlično slaže s njenom djecom, a oboje silno žele imati i svoje dijete - izvor blizak pjevačici rekao je britanskom časopisu Closer. 

Iako je već bila u tri braka, šuška se kako se Lopez želi udati i za mlađahnog plesača.

- Ona je 'oborena s nogu'. Njen problem je što ne može izlaziti s nekim kao neki drugi ljudi. Ona se zaljubi i misli da je to zauvijek te se odmah želi udati - dodao je isti izvor.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lucika-bucika 18.05.2012.

    ma s njom nešto nije u redu. ta bi se za svakoga udala i imala djecu. da je mogla, imala bi i s aflekom i onim drugim, al je izgleda upalilo samo sa m. antonijem.hahahahah......ko da je očajna....u p.m.

  • Čiko Spase 18.05.2012.

    proće ona kao demi mur...

  • lovacnabudale 18.05.2012.

    Odvratna mi Đenka... Prije su ovakve trash flundre isto postajale ali su plesale jedno ljeto, poput Brigite bardot i sl. a ova karijeru ganja već 10 godina nt zna glumit, nit zna pjevat a i jedno i drugo radi, kao zna plesat, veze s vezom nema, taj 'ples' je svojevremeno plesala i Janet Jackson, a moze ga plesat i martina Vrbos iz Survivera nakon vježbe 3 dana :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare