To je to što me zanima!

Bit ću mu podrška koga god da odabere, samo da je to Tatjana

Gospođa Đurđica prvo je malo popričala sa svojom miljenicom Tajanom. Pitala ju je što osjeća prema njezinom sinu Miri, a Tatjana je rekla da joj se sviđa...
Vidi originalni članak

Miro Vojvodić (49) iz Donje Jelenske u Sisačko-moslavačkoj županiji bavi se poljoprivredom te uzgaja krave i ovce. Želi upoznati ženu koja, kako kaže, zna što želi i spremna je na kompromis.

SPLETKE SU NA SELU Bahra se rasplakala, a Hakija priznao Nikolini: 'Jako si lijepa'

Priznaje da ne bi volio ostarjeti sam te se nada da će u showu 'Ljubav je na selu' pronaći nekog s kim će provesti život.

S njima na farmi su Tatjana Štulina (46) iz Nina i Marijana Vukelić (35) iz Dugog sela. No, u njegov odabir žena često se upliće majka Đurđica koja time nasmijava gledatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gospođa majka prvo je malo popričala sa svojom miljenicom Tajanom. Pitala ju je što osjeća prema njezinom sinu, a Tatjana je rekla da joj se sviđa, ali da je za ljubav još prerano: 'Ja bih voljela da odabere onu koju voli', rekla je gospođa Đurđica.

Zatim je obavila razgovor nasamo i s Marijanom. 

- Tebe više zanimaju serije nego posao - rekla je iskrena Đurđica, a Marijana joj je otkrila da se sve stigne. No, gospođa Vojvodić nije bila oduševljena: 'Tu nema veselo, tu se treba raditi!'

Na kraju je dala svoj sud i zaključila: 'Koga god da odabere, ja ću mu biti podrška, samo da odabere Tatjanu!'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Vatreni84 10.03.2020.

    Nije mi jasno tko ovo uopće gleda osim onih koji su spremni za psihijatriju

  • 10.03.2020.

    Ovaj će svejedno odabrati ovu mladu koju boli ona stvar za njega, to se vidi, kad završi show će mu reći da bi bilo bolje da ostanu prijatelji.

  • KusNjega 10.03.2020.

    Tatjana bi za njega bila bolji izbor, življa je, vridnija. To vidiš kad odmjeriš ženu, od frizure do odjeće. Kod nje sve uvijek na mjestu, ova druga sva masna, raskuštrana itditd. I sigurno nije uopće zainteresirana za ovog bogeca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare