To je to što me zanima!

'Bitch, Don't Kill My Vibe' večer ove srijede u klubu Lemon

U srijedu 5. veljače, ekipa RNB Confusion-a na svoj plesni podij donosi tematsku večer "Bitch, Don't Kill My Vibe" prema istoimenoj pjesmi Kendrick Lemara
Vidi originalni članak

Svake srijede legendarni crewovi, Blackout i RNB Confusion, u klubu Lemon svim ljubiteljima hip-hop, r'n'b, trap i mash up glazbe pružaju sigurno plesno utočište u kojem zabava dobiva sasvim drugu dimenziju. Svaku srijedu bez iznimke, na dva floor-a uz 4 DJ-a Phat Phillie, Independent, Em Bee & Sheku ples je neizostavan.

U srijedu 5. veljače, ekipa RNB Confusion-a na svoj plesni podij donosi tematsku večer "Bitch, Don't Kill My Vibe" prema istoimenoj pjesmi Kendrick Lemara. DJ-i Sheko i Em Bee prepremili su za vas hrpu novog zvuka na čelu sa Kendrick Lemarom, A$AP Rockyijem i dr.

Na The Basement Floor-u, DJ Phat Phillieju u goste dolazi srce male cro dancehall scene, Peter Po$h i Big Oz vrtit će od Gucci Mane-a,  novog pravca azonto do najnovijih dancehall hitova iz samog Kingstona. Za dobar vibe brinut će se Hot It Up plesna skupina.  Večer je posvećena dancehall glazbi, a naslov programa je "Dancehall Vibes". 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • LauraHerceg 04.02.2014.

    Iako je program srijedom, klub je iz tjedna u tjedan pun ;) I po mojoj procjeni ove srijede bi mogla bit dosta velika gužva na ulazu. Pozdrav

  • denis-zg 03.02.2014.

    Mogli su prebacit to za ponedjeljak da im još više gostiju dođe! ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare