To je to što me zanima!

Bitorajac izazvao kuhara, oponašao ga u TV reklami

Vidim drvena klupa, stolovi, gljivice, katastrofa, vikao je Rene Bitorajac na hrvatskom jeziku s francuskim naglaskom, a onda ugledao sladoled
Vidi originalni članak

Ljudi, bonjour! Vidim drvena klupa, drveni stolovi, loše. Gljivice, katastrofa. Šoder, sjednete tu, žulja za guzica, nije dobro, kukao je Rene Bitorajac karikirajući hrvatski jezik s francuskim naglaskom ulazeći u izmišljeni restoran Pijavicu. Nakon što nije pronašao vlasnika, odjurio je na stražnji ulaz i ugledao škrinju s najboljim sladoledima u Francuskoj i Hrvatskoj. Bitorajac je za Ledovu reklamu, koja se prikazuje na YouTubeu, oponašao francuskog kuhara Stephana Macchija.
- Nisam gledao ‘Jezikovu juhu’, čak ga nikad nisam ni upoznao - kaže Rene. Francuz se nasmijao vidjevši parodiju, a Bitorajca je “za kaznu” pozvao na kulinarski dvoboj.
- Predajem se jer ne znam kuhati - dodao je glumac. Na snimanju se odlično zabavio, a tri muškarca poučio je lizati sladoled.
- Kako to lizarazu? To ne valja - vikao je na njih Rene. Gledateljima se svidjelo što se na Stephanovu hrvatskom poigrao imenom nogometaša Bixentea Lizarazua. (iv)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • chuperak 09.07.2010.

    ha ha predobro...lizerazu! :))

  • Premy 09.07.2010.

    ....car....http://www.youtube.com/watch?v=SNcuFCLkZac&translated=1 hahahahahah

  • -mariela- 09.07.2010.

    Ma Rene je strasan. Jedan meni od drazih glumaca.Odlicno glumi fakine i ima strasnu gestakulaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare