To je to što me zanima!

Bitorajac poludio zbog reda u MUP-u: 'Već peti put dolazim. Izgubio sam dva mjeseca života'

'Pa kad dođe ovih 140 prije mene? Ja ovo ne mogu. U one statistike koliko čovjek za života spava, koliko jede, koliko uči, treba dodati i koliko čeka u Petrinjskoj', napisao je Rene
Vidi originalni članak

Glumac Rene Bitorajac (49) na Instagram profilu objavio je snimku kako čeka u redu u MUP-u u Petrinjskoj. Kako je otkrio u videu, došao je što ranije kako bi izbjegao gužvu no, to nije pomoglo. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Peti put dolazim podići osobnu koja me čeka gotova!? Danas dođem u osam. Pa kad dođe ovih 140 prije mene? Ja ovo ne mogu. U one statistike koliko čovjek za života spava, koliko jede, koliko uči, treba dodati i koliko čeka u Petrinjskoj. Ode mi dva mjeseca života do sada, ziher - napisao je u opisu snimke na kojoj se vidi ogroman red ljudi koji čekaju ispred glumca.

Kao što se može vidjeti na snimci, Bitorajac je u MUP došao u 8.07 sati i dobio papirić na kojem piše kako je tek 167 na redu. 

68. PULA FILM FESTIVAL Rene Bitorajac: 'Za 10 godina režirat ću prvi film, a žao mi je što nisam zaigrao u akcijskom'

- I mene to čeka ovih dana; Užas, treba probati popodne; Sretno! Brzina im je jača strana, najbolje doći pred kraj radnog vremena; Jučer sam bila četiri sata tamo. Iz trećeg puta obavila, dno - suosjećali su se pratitelji s Bitorajcem i njegovom situacijom.  

Idi na 24sata

Komentari 45

  • undžgapar 22.07.2021.

    kmeeeeee...

  • ravno1 21.07.2021.

    Čim sam pročitao da je Bitorajac snimio video, pomislio sam da je snimio drugi video o hrvatskim navijačima koji su na fotografiji sa zastavom na kojoj je svastika. Vrlo brzo se za prvi video ispostavilo da na fotografiji nisu hrvatski navijači, kao što je tvrdio lažljivi Bitorajac, nego ruski navijači a fotografija je snimljena u Moskvi. Dakle, Bitorajac je veliki falsifikatotor i i još veći lažov.

  • 21.07.2021.

    Ajde Bitorajac ne glumi.Od muhe praviš slona.Da ne bi možda odmah s vrata evo g.Rene Vaša osobna.Kak ne, malo morgen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare