To je to što me zanima!

Bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak u Sandijevom zagrljaju

Singl 'Da mogu biti njen' dolazi sa aktualnog albuma 'To je to' koji je izašao pod okriljem diskografske kuće Hit Records. Video spot se snimao u Poreču
Vidi originalni članak

Gledatelji emisije inMagazin imat će prilike ekskluzivno u ponedjeljak 15.04. od 17.25h pogledati Miss Hrvatske Katarinu Prnjak u zagrljaju Sandija Cenova. Katarina se ovoga puta našla u ulozi mlade djevojke u koju je zaljubljen Sandi u svome novome video spotu 'Da mogu biti njen'. 

Da će novi video spot biti zanimljiv dalo se naslutiti iz samog snimanja koje je trajalo dva dana, a sve pod redateljskom palicom poznate Katje Restović, koja stoji iza Sandijevih osam spotova.

Singl 'Da mogu biti njen' dolazi sa aktualnog albuma 'To je to' koji je izašao pod okriljem diskografske kuće Hit Records, koja godinama stoji iza Sandijevog bogatog glazbenog rada. Video spot se snimao u Poreču, Grand hotelu Palazzo, ali i na još nekoliko okolnih lokacija. Sandi u spotu glumi zaljubljenog muškarca koji jako emotivno na svoj način doživljava rastanak od svoje voljene djevojke.

Vjerujemo da ne želite propustiti priliku pogledati premijerno novi video spot 'Da mogu biti njen' u kojem se uz Sandija pojavljuje Miss Hrvatske Katarina Prnjak.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Hasenfefer 16.04.2013.

    pa ovaj SANDI stvarno samo skuplja KOmade. Di bi MUUUUUUUUUU bio kraj da zna pjevat?

  • Black Daisy 13.04.2013.

    Mmmmmmmm , Sandi ....

  • wolfgar 13.04.2013.

    Čovjek koji je volio misice :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare