To je to što me zanima!

Bivša Beckhamova ljubavnica danas uživa u obiteljskoj idili: 'Sinovi znaju za moju prošlost'

David i njegova supruga, modna dizajnerica Victoria, ostali su zajedno i prebrodili skandal. No Rebecca je iskoristila priliku, pozirala za Playboy i postala reality zvijezda
Vidi originalni članak

Rebecca Loos (43) željela je postati model, no svojom je pojavom ipak pomalo drugačije uzdrmala svijet. Godine 2004. 'procurila' je vijest kako je imala četveromjesečnu aferu s Davidom Beckhamom (45). Tada je za njega radila kao osobna asistentica. Beckham je demantirao njezine navode, a ubrzo je ostala zbog posla. No ta se priča proširila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

David i njegova supruga, modna dizajnerica Victoria (46), ostali su zajedno i prebrodili skandal. No Rebecca je iskoristila priliku, pozirala za Playboy i postala reality zvijezda. Kasnije je sudjelovala u showovima 'Celebrity Love Island' i 'Farma'.Za strane medije rekla je kako se u reality showovima osjećala kao da su je iskoristili zbog reputacije. 

Loss je danas model i uživa u obiteljskom životu u Norveškoj. U braku je s liječnikom Svenom Christjarom Skaiaajom s kojim ima sinove Magnusa (11) i Liama ​​(9). Tečno govori norveški jezik, a radi u centru za testiranje na korona virus. Namjerava se još školovati i postati medicinska sestra. Ističe kako svoju prošlost ne skriva od obitelji.

- Vrlo sam otvorena. Moji dječaci znaju da je mama pozirala gola za Playboy, svjesni su da imam i svoju nestašnu stranu! Naravno da se kajem zbog mnogočega, donosila sam puno loših odluka, vjerovala ljudima kojim nisam smjela vjerovati... - ispričala je Rebecca pa dodala:

U BRAKU S DAVIDOM Victoria otkrila recept za brak: 'Puno pričamo i poštujemo se'

- Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se doma u šest ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u šest. Bila je to lijepa faza u mojim kasnim dvadesetima, čovjek se stalno razvija i mijenja.

Supruga je upoznala 2008. u realityju '71 Degrees North'. Zaljubili su se nakon što je ona izašla iz showa. U Norvešku se preselila kada je ostala trudna s prvim sinom. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 03.02.2021.

    Da se skrati priča. Jednom raširila na 9 i 15, te nakon toga više ništa ne radi, iskorištena je u raznim 'show' emisijama, skidala se gola za Playboy i postala svetica preko večeri. Nešto slično kao Simona...

  • serendipity99 03.02.2021.

    Zanimljivo kako se uvijek napada ljubavnica a ne napada se onog koji ima doma ženu i djecu a lovi drugu

  • crna mačka 02.02.2021.

    Nikada ne bi oprostila niti sa tim muškarcem nakon druge žene imala odnos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare