To je to što me zanima!

Bivša bijesni dok Tiger Woods odmara sa sinovima i Lindsey

Svi zajedno uživali su u vožnji na jet-skiju, a golferova djeca Lindsey su očito jako dobro prihvatila i vole provoditi vrijeme s njom. Elin ne odobrava Tigerovu novu vezu
Vidi originalni članak

Da se Tiger Woods (37) i Lindsey Vonn (28) dobro slažu pokazuju fotografije s obiteljskog odmora na Floridi koji si je slavni golfer priuštio zajedno sa svojom djecom, sinovima Samom (6) i Charliejem (4), piše Daily Mail. 

Svi zajedno uživali su u vožnji na jet-skiju, a golferova djeca Lindsey su očito jako dobro prihvatila i vole provoditi vrijeme s njom. 

Bivšoj Tigerovoj supruzi, Elin Nordegren (33), nimalo se ne sviđa njegova nova odabranica. Navodno je pobijesnila kad je vidjela njegove fotografije s Lindsey i djecom jer su se tijekom rastave dogovorili da u buduće veze neće petljati svoje sinove. Kako piše National Enquirer, već se kod odvjetnika raspituje što može poduzeti po tom pitanju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • saptac 28.05.2013.

    pa šta hoće bivša ? je htjela rastavu..e onda..mogla mu je oprostiti ..sad ne bi bila ljubomorna na njega..šta je mislila da plakati za njom..čovjek je okrenuo stranicu i šta se ova sad buni ??

  • miladraga 28.05.2013.

    Jedina pravo Linsdey je Lindsay Lohan

  • boston 28.05.2013.

    Ko jos kaze da je musko-zensko prijateljstvo nemoguce? Pa u vezama na duge pruge, svi kazu prijateljstvo je na visokom mjestu, odma iza sexa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare