To je to što me zanima!

Bivša djevojka princa Harryja twerkala u showu 'Love Island'

Natjecateljica showa 'Love Island' učila je ostale djevojke twerkati. Jedna od njih bila je i Camilla Thurlow, najpoznatija po svojoj kratkoj vezi s princem Harryjem
Vidi originalni članak

Camilla Thurlow (27) i ostale djevojke mrdale su guzama u bikinijima ili badićima. Svojim su twerkanjem trebale zadiviti kandidata Mikea, koji će s pobjednicom otići na romantični spoj.

Thurlow je rekla da je odlučila sudjelovati u showu jer je već četiri godine sama te želi pronaći ljubav.

Njezin ulazak u show podijelio je gledatelje. Neki smatraju da je Camilla, rodom iz Škotske, 'predobra i preelegantna' za takav program, a drugi je nazivaju dosadnom. 

Camilla do sada u showu nije imala sreće. Prvi kandidat ju je odbio te je izabrao njenu suparnicu, a kasnije joj se svidio drugi. No i od njega je odustala jer mu se nije sviđalo što se ona prozvala feministkinjkom. 

Thurlow o svojoj romansi s princem Harryjem (32) nije htjela pričati. Rekla je da je najviše ponosna na to što je igrala lacrosse za Škotsku na svjetskom juniorskom prvenstvu. Camilla se bavi humanitarnim radom te odlazi u zemlje pogođene ratom i detonira bombe. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Johndenver 18.08.2017.

    Hahhaaaaaa..jadna.... Jbga..princ joj se nije sviđao..sad traži po tv-u..ziher jevkača kad ju neče niko iz aristokratskih krugova

  • Linz 16.06.2017.

    Više volim vidjeti dobar guz jednu minuticu ........................... nego dnevnik pola sata !!!

  • zeljkic 16.06.2017.

    tko nema u glavi ima u dupetu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare