To je to što me zanima!

Bivša Feminnemka: Glava mi je u plamenu od ljutnje, ali i tuge

'Ja sve mogu. Ali ne mogu maltretiranje djece, staraca, životinja. Maltretiranje općenito. I tu sam drugi čovjek. Tu nećeš dobiti lijepu riječ. Sienna zna da je mama lav kad je u pitanju obrana nje ili bilo koga, kaže Nika
Vidi originalni članak

Pjevačica i bivša članica grupe Feminnem Nika Antolos (30) sa svojim je pratiteljima na profilu društvene mreže podijelila je, kako kaže, primjer nasilja koji ju je razljutio. 

Kako i sama tvrdi, maltretiranje je nešto što uistinu ne može podnijeti, pogotovo kada je riječ o djeci. Upravo je zbog toga, zajedno s kćerkicom Siennom odlučila ispričati što misli o nasilju.

- Gle, ja sve mogu. Ali ne mogu maltretiranje djece, staraca, životinja. Maltretiranje općenito. I tu sam drugi čovjek. Tu nećeš dobiti lijepu riječ. Pogledala sam onaj teški video u kojem devetogodišnji dječak Quaden jedva govori od suza..Slušam njegovu majku i glava mi je u plamenu od tuge i ljutnje...Sienna zna da je mama lav kad je u pitanju obrana nje ili bilo koga koga tlače. Sienna isto tako zna da bi policija trebala raditi svoj posao' - započela je Nika svoje misli. 

ISPOVIJEST O OBRAĆENJU BOGA Nika o Sotoni: Kraj kreveta su mi bila dva lika, paraliziralo me

Smatra kako bi zakon trebao braniti napadnutog. Bilo to ženu, muškarca, dijete, bilo koga.

- Ja se zaista nadam da se nitko nikada neće usuditi spuštati nekoga u mojoj blizini, takvu mene nitko ne bi volio vidjeti..Vjerujte mi. Zato, odgajate djecu u normalne, dobre ljude, jer u suprotnom ću ja to napraviti u 12 sekundi. Vama. Ne djeci. Vi ste odgovorni za njihovo ponašanje. I vi ste ti koji bi do njihovih 18 trebali zakonski za njih i odgovarati. Ako se zakon ne slaže, ne brinite, riješim to i sama - oštro je poručila svima koji su se našli u sličnoj situaciji.

Članica nekadašnjeg ženskog benda Feminnem, s pratiteljima i prijateljima krajem studenog 2018. podijelila je kako su joj liječnici dijagnosticirali multiplu sklerozu. Unatoč tome što se bori protiv multiple skleroze, nastoji ostati pozitivna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Magija_1 23.02.2020.

    Nebi se baš složila s njom...Nije sve u odgoju i nisu roditelji baš za sve krivi.Znam puno roditelja koji su uložili sav trud i svu ljubav svijeta,al djeca su uvijek bila više pod utjecajem okoline....Al dobro,bitno da bi se Nika obračunala sa svima....ah.....

  • Brick 22.02.2020.

    Sienna? Zbljuv koje je to preseravanje.

  • 22.02.2020.

    24 sata vrsi bullying, sa svojim glupim clancima i retardiranim wnb novinarima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare