To je to što me zanima!

Bivša Feminnemka: 'Ne čitajte bajke da je zdravlje najbitnije, važnija je ljubav prema Bogu'

Na društvenim mrežama Nika Antolos objavila je snimku na kojoj pjeva o Isusu, a u opisu je napisala kako su tvrdnje da je zdravlje najbitnije zapravo bajke...
Vidi originalni članak

Bivša Feminnemka Nika Antolos (31) se bori s multiplom sklerozom i uvijek je o svojoj bolesti javno govorila. Nika je, također, poznata i kao velika vjernica te je sada progovorila o Božjoj ljubavi i bolesti.

Na društvenim mrežama objavila je snimku na kojoj pjeva o Isusu, a u opisu je napisala kako su tvrdnje da je zdravlje najbitnije zapravo bajke.

- Dan punkcije i prvih kortića (intravenoznih kortikosteroida) prije dvije godine...Ne čitajte bajke kako najbitnije je zdravlje, najbitnija je ljubav Božja i ljubav prema Bogu, onda sve je moguće i radost nema uvjet - započela je Nika objavu. 

Kaže kako je radost nusprodukt zahvalnosti, a zahvalnost je bogatstvo svijeta.

- Jedino su skromni i zahvalni pravi bogataši, oni uvijek imaju više nego dovoljno za radost..Hvala ti Isuse što jesam, dok ne dođem k Tebi i budem sve što jest - napisala je bivša Feminnemka. 

PJEVAČICA ISKRENO Nika Antolos: 'Ja Halloween provodim u molitvi i bdjenju'

Niki je prije dvije godine dijagnosticirana teška autoimuna bolest i od tada se bori s njom.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • muskarac 25.11.2020.

    cini mi se da ljubav bas i nije jaka a?

  • crna žena 25.11.2020.

    Ovo je već fanatizam polako.

  • shalomJerusalem 25.11.2020.

    Isus je rekao “moje kraljevstvo nije odovog svijeta” .. Vi koji ste Ga otpisali to ne možete shvatit jer za vas je ovaj svijet jedini “raj” za koji ćete ikad znati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare