To je to što me zanima!

Bivša misica Culpo zaintrigirala je pratitelje: 'Nosiš li ti gaćice?'

Olivia se proslavila u SAD-u 2012. kada je pobijedila na izboru za Miss Rhode Islanda, a iste je godine bila proglašena i Miss SAD-a. Pobijedila je i na natjecaju za Miss Universe
Vidi originalni članak

Manekenka i bivša Miss Universe Olivia Culpo (28) na Instagramu ima 4.7 milijuna pratitelja s kojima redovito dijeli svoje fotografije. Posljednjom objavom dala im je mašti na volju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pozirala je u bijeloj tunici s prorezima sa strane, ispod koje se čini kako nije nosila donje rublje. Njezini su pratitelji najprije to primijetili.

- Tražim svoje hlače - našalila se Olivia u opisu fotografije.

Pratitelji su je u komentarima pohvalili na račun izgleda te joj napomenuli kako joj hlače nisu niti potrebne, jer bi joj uništile outfit. 

OLIVIA CULPO Težak život nekadašnje misice: Pariz, Monaco pa New York...

- Nadam se da ih nećeš pronaći - jedan je od komentara.

Inače, Olivia se proslavila u SAD-u 2012. kada je pobijedila na izboru za Miss Rhode Islanda, a iste je godine bila proglašena i Miss SAD-a. Pobijedila je i na natjecaju za Miss Universe.Od tada se našla na brojnim naslovnicama i zaštitno je lice svjetskih brendova.

Ovo je ljeto odmarala u meksičkom Cabo San Lucasu, odakle je objavljivala golišave fotografije. Sada se vratila poslovnim obavezama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ironfist 18.11.2020.

    Nema lovu za gaće.

  • judaspriest 13.11.2020.

    a kaj to vas zanima nosili gacice!

  • _Varešak_ 11.11.2020.

    Sram i stid da je bude što ne nosi gaće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare