To je to što me zanima!

Zagreb: Bivšu misicu iznenadili Porscheom za rođendan. Zbog skrivenih tablica došla policija?

Automobil je bio nepropisno parkiran te imao prekrivene tablice, što je izazvalo pozornost policije. Pojavili su se ispred zagrebačkog restorana u kojem je bila proslava, pa je Barbara morala izaći van
Vidi originalni članak

Bivša Miss Universe i manekenka Barbara Ljiljak (33) upala je u probleme nakon što je dobila luksuzan Porsche za rođendan. Bio je nepropisno parkiran te imao prekrivene tablice, što je izazvalo pozornost policije. Morala je ukloniti tkaninu pa je filmski prizor bio dodatno 'začinjen' dramom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policajci su se pojavili ispred zagrebačkog restorana u kojem je bila proslava, pa je Barbara morala izaći van. Nakon kraćeg objašnjavanja uklonila je tkaninu koja je prekrivala registarske oznake Porschea, a policajci su otišli dalje.

Inače, srebrni Porsche bio je ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom. Nije se štedjelo na automobilu, a ni na ukrasima koji su ga dodatno istaknuli. Slučajni prolaznici i fotoreporteri Pixsella, snimili su rođendanski poklon čiji se darivatelj još ne zna.

FILMSKI PRIZOR Bivša misica proslavila je 33. rođendan, pjevao joj Saša Matić dok je za poklon dobila Porsche

Na zabavi su prisustvovala brojna poznata lica, među kojima su bile Iva Jerković (41), Natalija Prica (33) te Iva Šarić (33).

Proslavu je uveličao srpski pjevač Saša Matić (43), ali i prethodno spomenuti poklon.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 212

  • temida prva 09.02.2022.

    bokte, izašla ekipa sa dugim cijevima i u fantomkama...jesmo frajeri, aaaaa...ne smije poršu nitko ni taknut, ni pitati zakaj je skoro na zebri parkiran...bravo specijalci

  • temida prva 09.02.2022.

    možda je od Nede ukraden...ili koje druge

  • _Varešak_ 08.02.2022.

    Jeli možda Porsche stigao iz Dubayia ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare