To je to što me zanima!

Bivša misica osvojila 20 ribica za svoju večeru: 'Fenomenalno!'

Aromatičnu juhu od rajčice s dodatkom poriluka Mia je poslužila za predjelo koje je oduševilo goste, a Robert ju je čak proglasio najboljim jelom večeri
Vidi originalni članak

Bivša misica Mia Rkman kuhala je za čistu peticu, a upravo je toliko bodova i osvojila od ostalih natjecatelja, pa je baš kao i Borna u svoju mrežu spremila 20 ribica, no pobjedu će odnijeti samo jedna.

Možda će to biti i Marina, koja sljedeća priprema večeru.

- Dajem pet ribica zbog super klope, zbog fenomenalne juhe, zbog krasnog stana, krasne lokacije, zbog tvog karaktera i bontona, zbog tvoje mame koja te lijepo naučila kuhati, zbog tvog dečka koji je isto bio super domaćin - redao je Robert pohvale, dok je Borna na peticu za vrhunski obavljen zadatak dodala plus za šarm koji je bio kao začin na kraju.

Aromatičnu juhu od rajčice s dodatkom poriluka Mia je poslužila za predjelo koje je oduševilo goste, a Robert ju je čak proglasio najboljim jelom večeri.

Glavno jelo bio je šug od lignji s tagliatellama. Čokoladni kolač uz koji je domaćica poslužila sladoled i šumsko voće posebno je bio začinjen malim krunama kojima su gosti okrunjeni, a onda se Borna dosjetila izazova – kome kruna s glave padne, mora pojesti još jedan kolač bez obzira na to sviđa li mu se.

- Sad ćemo vidjeti tko je tu mogao zamijeniti Miju na izboru za Miss Universe - našalila se Borna.

Za kraj večeri Mia je dodatno začinila atmosferu igrom pantomime. Gostima je zadala riječi koje moraju pokazati samo pokretima, dok su ostali pogađali o čemu se radi. 'Gledajte sad kako se dugo igra ova igra', našalio se Darko nakon što su Bornin izazov odmah uspješno odgonetnuli.

- Moj dojam je da su zadovoljni, tražili su repete, mislim da je to najbolji kompliment meni kao kuharu - zaključila je domaćica Mia. Što će za sljedeću večeru pripremati Marina, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare