To je to što me zanima!

Bivša Miss Hrvatske u Voiceu: Oduševila Vannu i odabrala je

Bivša Miss Hrvatske na svjetskom izboru za Miss 2016. godine ušla je u top deset najtalentiranijih zbog pjevanja, a upravo se ona natječe u četvrtoj sezoni The Voicea
Vidi originalni članak

Angelica Zacchigna (25) bivša je Miss Hrvatske koja nas je predstavljala u Washingtonu 2016. godine, a sad se prijavila i u četvrtu sezonu 'The Voicea'. Angelica je otpjevala 'What's up?', a prvi se okrenuo Massimo. Jedini tko se nije okrenuo bio je Gobac. 

- Volim se stavit u igru. Mislim da će mi ovo biti korisno iskustvo - rekla je Angelica prije nego što je žiri komentirao njezin nastup. 

- Što je izvedba išla dalje ti si bila sve sigurnija. Volim kad žena ima snagu i glasu. I u najvišim dijelovima si bila impresivno točna - komentirala je Vanna koju je Angelica na kraju i odabrala za mentoricu. 

Na svjetskom izboru za Miss u Washingtonu ljepotica iz Dajle kraj Novigrada u Istri nije se plasirala u top dvadeset. 

- Nisam razočarana, iako sam mislila da ću ući u top dvadeset zbog bodova koje sam osvojila - rekla nam je tad Angelica, koja je ušla u top deset najtalentiranijih jer izvrsno pjeva, a u kategoriji sporta bila je druga jer je odlična atletičarka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 28.12.2019.

    Meni je baš bila super....sve ima što joj treba...i stas i glas...:)

  • aavent 28.12.2019.

    Odlicna je bila

  • domo 28.12.2019.

    Ovaj Gobac je stvarno ljiga kakve nema... On će publici vikati... KUŠ... ako se zaboravil od toliko,, beloga" da on živi prvenstveno od publike....

Komentiraj...
Vidi sve komentare