To je to što me zanima!

Bivša od Channinga Tatuma se zaručila: Pokazala je dijamant

Par je javno objavio da su u vezi u studenom 2018., samo nekoliko dana nakon što je Jenna predala papire za razvod od glumca Channinga Tatuma. Sada čekaju zajedničko dijete te su se zaručili
Vidi originalni članak

Glumica Jenna Dewan (39) na društvenim je mrežama podijelila sretnu vijest. Zaručila se sa svojim dečkom i glumcem Steveom Kazeeom (44). Pokazala je masivni dijamantni prsten koji je dobila, a Jenna je trenutno trudna.

- Cijeli život ljubavi i razvijanja uz tebe. Imaš moje srce - napisala je Jenna kratko uz fotografiju.

Par je javno objavio da su u vezi u studenom 2018., samo nekoliko dana nakon što je Jenna predala papire za razvod od glumca Channinga Tatuma (39). S njim je u braku bila osam godina, a dobili su i kćer Everly (6).

NE TUGUJU Razveli su se prije godinu i pol, a Jenna je već trudna s drugim

Osim što je u međuvremenu Jenna pronašla 'ljubav svog života', sretan je i Channing koji je u vezi s engleskom pjevačicom Jessicom Ellen Cornish, poznatijom kao Jessie J (31). Vezu su potvrdili u studenom prošle godine nakon što se o tome mjesecima šuškalo, a sve je kulminiralo kad su američkoga glumca počeli viđati na njenim koncertima u Seattleu i Salt Lake Cityju.

Zlobnici se i dalje znaju našaliti na Channingov račun jer smatraju da je izabrao Jessie jer ga podsjeća na bivšu suprugu. 

- Ti si se rastao, ali kao i da nisi - bio je samo jedan od komentara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare