To je to što me zanima!

Bivša od Mela Gibsona traži alimentaciju od 670.000 kn

Bivša djevojka Mela Gibsona s kojom glumac ima kći Luciju traži pet puta veću alimentaciju. Par je prekinuo nakon što ju je Mel udario jer je sumnjaju da ga vara
Vidi originalni članak

Nakon što joj je prije pet godina pripalo skrbništvo nad kćeri Lucijom (5), koju ima s Melom Gibsonom (59), pijanistica Oksana Grigorijeva želi ponovno na sud, na kojem će tražiti da joj se alimentacija poveća sa 134.000 kuna na 670.000 kuna mjesečno.

Kao razlog za toliko novca rekla je da joj treba za sigurnost djeteta, ali i za Lucijina putovanja k tati. Oksana je nedavno proglasila bankrot, piše Daily Mail. 

Bivša Melova supruga prima i mjesečnu alimentaciju od 22.000 kuna za sina Alexandra, od njegova oca Timothyja Daltona. 

Mel i Oksana razišli su se prije pet godina. Prebio ju je jer je sumnjao da ga vara. U javnost su i procurili telefonski razgovori u kojima joj Mel prijeti da će je ubiti te joj je rekao da je zaslužila udarce. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mede 22.03.2016.

    nisu tu čista posla,imam osjećaj da ga je od samog početka tila samo opelješit.ona ne voli nikog nego sebe,preko djece osigurava vlastitu egzistenciju.

  • mrvica04 22.03.2016.

    "Par je prekinuo nakon što ju je Mel udario jer je sumnjaju da ga vara...hahahha nezimku da ste toliko nesposobni ispravit pogreske vec kad prepisujete...koje novinarstvo dno dna! uh taj grozni google translate :D

  • vidum 22.03.2016.

    Za tu lovu mogao bi imati harem. Pa se ti ženi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare