To je to što me zanima!

Bivša pobjednica Dore ostala je zbunjena: 'Ništa ne razumijem'

Nina se posljednje u vrijeme sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a nedavno je na profilu društvene mreže izrazila nezadovoljstvo hrvatskom glazbenom scenom. Sad je izrazila svoje mišljenje što se tiče Dore
Vidi originalni članak

Pobjednica talent showa 'The Voice' 2015. i naša predstavnica na Eurosongu 2016., Nina Kraljić (27) s pjesmom 'Lighthouse' nije se proslavila, odnosno završila je među zadnjim plasiranima u finalu. Nakon sinoćnje pobjede Omišljanina Damira Kedže (32) na ovogodišnjoj Dori, Nina se oglasila na društvenim mrežama jer joj nije bio jasan zabavan program koji je trajao za vrijeme glasovanja publike. 

- Čekaj malo. Vinko pobijedi na The Voice, a Filip i Bernarda upravo nastupaju na Dori? Objasnite molim kako je to u redu prema pobjedniku i kakve veze The Voice uopće ima s Dorom? Ništa ne razumijem više - izjavila je Nina na društvenim mrežama, no ubrzo je status obrisala. 

Nina se posljednje u vrijeme sve rjeđe pojavljuje u javnosti, a nedavno je na profilu društvene mreže izrazila nezadovoljstvo hrvatskom glazbenom scenom i najavila povlačenje.

- Nastavit ću objavljivati nove pjesme, ali ću napraviti pauzu s nastupima nakon veljače, možda se okrenuti i nekom drugom poslu dok se možda ne dogodi neki bolji vjetar - napisala je Nina u objavi na Facebooku. Otkrila je kako se u pet godina karijere umorila od traženja suradnika i pokušavanja da pronađe svoje mjesto na sceni u Hrvatskoj. 

- Nisam dobila osjećaj da Hrvatska cijeni ovo što mogu ponuditi pogotovo jer mi je u cilju uvijek bila promocija i našeg etno izričaja uz sklapanje starog s novim, fuzije etna i popa i filmske glazbe - istaknula je Nina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Z.a.c 01.03.2020.

    Bivsa pobjednica Dore? Na kojoj je to Dori pobjedila Nina Kraljic?

  • ZG U SRCU 01.03.2020.

    Meni je Nina ko Natali Dizdar! Sve nekaj, a na kraju nikaj!!

  • 01.03.2020.

    Šteta love koja se utrošila na taj cirkus.Bolje da su je podjelili sirotištima

Komentiraj...
Vidi sve komentare