To je to što me zanima!

Bivša pomoćnica otkrila kakva je Brena prema zaposlenicima

Nikada neću zaboraviti kada je jednoj pjevačici, koja je tek sada postala poznata, posudila ogroman novac. Ta joj pjevačica nikada nije vratila te novce, a tražila ju je 148 tisuća kuna, kaže kućna pomoćnica
Vidi originalni članak

Zahvaljući Lepoj Breni, moja djeca su završila fakultete, izjavila je nekadašnja kućna pomoćnica folk pjevačice za srpske medije. 

- Vjerujte mi, Brena je izuzetna žena. Ona je bila prema mojoj obitelji ista kao prema svojoj. Kad god bih završila s poslom i krenula kući, ona bi mi spremila hranu, voće, sokove i slatkiše. Nije htjela da odem praznih ruku - ispričala je pomoćnica koja nije htjela javno otkriti ime. 

Osim toga, pjevačica je kupovala kapute i odjeću za pomoćnicu i njezine kćeri, a navodno nije jedino prema njoj bila tako ljubazna. Pomoćnica kaže da je Brena pomagala svima. 

POPUT SVJETSKIH ZVIJEZDA Nema štednje: Lepa Brena ima mikrofon od 222 tisuće kuna

- Nikada neću zaboraviti kada je jednoj pjevačici, koja je tek sada postala poznata, posudila ogroman novac. Ta joj pjevačica nikada nije vratila te novce, a tražila ju je 20 tisuća eura, odnosno 148 tisuća kuna - kaže pomoćnica.

Pjevačici, zasad nepoznata identiteta, trebao je novac da otkupi stan, a Brena joj ga je bez riječi dala. 

- Ona ni sama ne zna kome je sve dala po 100. 200 ili 300 eura. Nema kome nije pomagala i posuđivala - zaključila je kućna pomoćnica. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • tetina 28.11.2018.

    Hebala vas brena

  • isar143 28.11.2018.

    Ona svatkom daje tko je pita.

  • 27.11.2018.

    Ok, ali šta je to nas briga. Neka živi tamo di je i pomaže svojima. To je pohvalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare