To je to što me zanima!

Bivša pomoćnica tužila Lady GaGu: Bila sam njena robinja

Jennifer O'Neill za pjevačicu je radila 13 mjeseci. Kaže da je imala 7,169 neplaćenih sati prekovremenog te da joj Lady GaGa zbog toga duguje čak 2,16 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Bivša osobna pomoćnica, koja je Lady GaGu (25) lani pratila na njenoj turneji Monster Ball, sada tuži pjevačicu jer tvrdi da joj duguje novac. Jennifer O'Neill (41) kaže da je tijekom rada za Lady GaGu skupila 7,168 sati neplaćenog prekovremenog rada te zbog toga u tužbi traži 2,16 milijuna kuna. 

Jennifer tvrdi i da se s vremena na vrijeme morala nositi s 'nerazumnim' zahtjevima pjevačice. 

- Bila sam joj kao robinja. Uvijek je morala imati ručnik pri ruci nakon tuširanja, a služila sam joj i kao živa budilica kako bi ona uspjela napraviti sve što ima u rasporedu. Nisam dobivala pauze za obroke, a ponekad čak ni za spavanje. Morala sam joj biti na raspolaganju 24 sata dnevno - rekla je O'Neill. 

Jennifer je imala godišnju plaću od 427,5 tisuća kuna. Ona nije prva pomoćnica pjevačice koja se žali na rad s Lady GaGom. Prošla asistentica medijima je ispričala kako je morala spavati s pjevačicom jer je ova odbijala biti sama.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • šnjofam gaćice 27.12.2011.

    nista cudno, skuplja za sirotinju, a ne placa onoj koja joj gace pere klasicno djubre

  • Fapion 26.12.2011.

    Lol kakvo blebetanje u 13 mjeseci rada ima 7.169 sati prekovremenog hahahaha, da je odradjivala 24h dnevno prekovremenih trebalo bi joj 9 mjeseci rada hahahahahaha

  • SekaAllTimeLow 26.12.2011.

    a danas stalno pljuju po zvijezdama... stalno neki pomoćnici, bivši il cure koje su s njima ostale trudne nakon 30sec. sexa. većina ih laže da dobije pozornost u medijima, da se proslavi i po mogućnosti masno zaradi na intervjuima. a i šta je ova gluposti na pričala.. zamisli, morala ju je ujutro ona osobno budit!! a mogla si je gaga navinut mobitel, mislim stvarno. gaga, molim te zlostavljaj mene za satnicu od 300kn!

Komentiraj...
Vidi sve komentare