To je to što me zanima!

Bivša prostitutka u prozirnoj je vjenčanici otvorila svoju reviju

Na pariškom Couture Fashion Weeku Zahia Dehar (20) predstavila je svoju novu kolekciju rublja. Pistom je prošetala u vjenčanici koja joj je otkrila gole grudi
Vidi originalni članak

Nakon seks skandala s francuskim nogometašima, Zahia Dehar (20) posvetila se dizajnerskoj karijeri. Na pariškom Couture Fashion Weeku bivša prostitutka predstavila je novu kolekciju erotskog rublja. Pistom je prošetala u prozirnoj vjenčanici koja joj je otkrila gole grudi. Marokanka je prvu kolekciju rublja prikazala u siječnju na pariškom Tjednu mode.

Javnosti je postala poznata jer je sa 16. godina za novac spavala s nogometašima Franckom Riberyjem (28), Karimom Benzemom (23) i Sidneyjem Govouom (31).

Iako je prostitucija u Francuskoj legalna, žene koje pružaju seksualne usluge moraju biti punoljetne. Nogometašima su prijetile tri godine zatvora i novčana kazna u iznosu do 40.000 funti (373 tisuće kn). Riberyjev odvjetnik tvrdio je da nogometaš nije znao da je Zahira bila maloljetna kada joj je platio za seks. I dok je njihova reputacija nakon seks skandala okaljana, Zahia je od skandala napravila karijeru. Uskoro je postala model rublja, pozirala je za naslovnicu Vanity Faira i V časopisa. 

Njezine modele fotografirao je dizajner Karl Lagerfeld koji ju je nazvao francuskom kurtizanom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • julia73 04.07.2012.

    Što KU... veća sa tim bolja sreća !

  • FrancescaKasser 04.07.2012.

    ružna je ko porez

  • ivadz 04.07.2012.

    ma krasna je. i koja je njena stručna sperma? ovaj, sprema?

Komentiraj...
Vidi sve komentare