To je to što me zanima!

Bivša Spice Girl Melanie B rastaje se nakon tri godine

Melanie se u lipnju 2007. godine tajno udala za Stephena, a u travnju je rodila kćer Angel Iris čiji je otac Eddie Murphy koji ju je tada javno ostavio
Vidi originalni članak

Bivša članica grupe Spice Girls, Melanie Brown rastaje se od supruga, filmskog producenta Stephena Belafontea nakon tri godine braka. Prijateljica bivše pjevačice otkrila je da se par već neko vrijeme svađa te da se ona želi vratiti natrag u Veliku Britaniju, a odvjetnika je angažirala u Los Angelesu. Njezin uskoro bivši suprug je potvrdio da se rastaju jer su u zadnje vrijeme imali velikih problema u braku.
- Jedan od najvećih problema u njihovom braku je ljubomora - dodala je njezina prijateljica. Melanie se u lipnju 2007. godine tajno udala za Stephena, a u travnju je rodila kćer Angel Iris čiji je otac komičar Eddie Murphy. On ju je, kada je saznao da je trudna, javno ostavio preko televizijske emisije u kojoj je gostovao. Negirao je očinstvo sve do lipnja kada je DNK analizom potvrđeno da je otac, a zatim je dijete javno priznao. Melanie i Stephen su godinama bili vrlo dobri prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare