To je to što me zanima!

Bivša supruga Kevina Costnera uživa na Havajima sa njegovim prijateljem: 'Glumcu je muka!'

Snimljeni su na plaži, a strani mediji raspisali su se kako je dizajnerica odlaskom na odmor u luksuzno ljetovalište na havajskom Velikom otoku uspjela razbjesniti bivšeg muža
Vidi originalni članak

Obiteljskoj drami glumca Kevina Costnera (68) zbog razvoda od Christine Baumgartner (49) ne nazire se kraj. Christini je očito dosta drame pa je odlučila otići na odmor.

TEŠKI RAZVOD Drama ne staje: Costner tvrdi da ga je bivša supruga opljačkala, ona se brani da nije ništa ukrala

Baumgartner, uskoro bivša supruga holivudskog glumca, uživa na Havajima u društvu njegovog prijatelja, Josha Connoroa.

Snimljeni su na plaži, a strani mediji raspisali su se kako je dizajnerica odlaskom na odmor u luksuzno ljetovalište na havajskom Velikom otoku uspjela razbjesniti bivšeg muža. 

- Muka mu je zbog toga. Ne zna što misliti niti kome vjerovati - otkrio je izvor za In Touch Weekly

Na sudu je također izborila privremenu mjesečnu alimentaciju od gotovo 130.000 dolara, a nedavno se iselila iz obiteljskog doma u Santa Barbari. Nije otišla daleko već se uselila u kućicu za poslugu. 

Podsjetimo, Kevin i Christine imaju troje djece - Caydena (16), Hayes (14) i Grace (13), a Christine za njihovo uzdržavanje traži 248.000 dolara alimentacije mjesečno. Glumac ne želi prihvatit tu cijenu te je rekao da novci od alimentacije služe za djecu, a ne za zadovoljavanje potreba njihove majke.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zrno soli u glavi 06.08.2023.

    A baš ga boli za bivšom. Pati isto kao Pique za Shakirom

Komentiraj...
Vidi sve komentare