To je to što me zanima!

Bivša voditeljica zbog korone je već izgubila oca, baku i djeda, a sada joj je zaražena i majka

Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža, napisala je Tomić u objavi na Twitteru
Vidi originalni članak

Ivana Tomić, bivša televizijska voditeljica i novinarka, zbog korona virusa izgubila je oca, baku i djeda, a sada joj je zaražena i majka. 

- Krešica, jučer sam gledala ovu sliku i obuzeo me neki strah da bih te mogla izgubiti. Ali odlučila sam vjerovati da ima nešto u toj hercegovačkoj tvrdoglavosti i da ćeš se izvući. Nisi htio u bolnicu daleko od kuće, htio si skončati u Tihaljini, a ne u Zagrebu. Otišao si kako si i živio. Volim te, ćaća! - napisala je Ivana u objavi na svom Facebook profilu.

Podijelila je i objavu u kojoj se oprostila od djeda:

- Prije tri miseca otišla je moja baba Zora, a danas i on. Umra je od tuge za njom. Slikala san ga prije tri godine u njezinoj rodnoj kući u Borajni. Rekla san: Dide, ajde malo gledaj kroz prozor tu da te lipo uslikan. Eto ga, sad putuj Branko. Hvala na svemu i počivaj u miru.

U subotu je zatim u emotivnoj objavi napisala kako se sada i njezina majka bori s korona virusom:

- Ćaća ipak nije izdržao. Otišao je na bolje mjesto. Sad treba spašavati nju koja se bori s koronom, a prije tri mjeseca je izgubila mamu, prije dva dana tatu i danas muža.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Pembrolizumab 19.01.2022.

    Novinarka je trebala interwju čitav napravit. Tja ko da novinari imaju ikakav osjecaj. Bar ovi 2000 Račan probrani.

  • 15.03.2021.

    Baš sam se pitala gdje je nestala ova žena?

  • MPoto 15.03.2021.

    Moja draga prijateljica (samohrana majka) umrla od komplikacija izazvanih korona virusom. 39 godina. Nikad bolesna, nikad bila u bolnici. Ostalo iza nje dijete - 12 godina. Svakome tko spominje novce i s podsmijehom komentira ovakvu tugu - obećavam - vratit će ti se na onima koje najviše voliš. I to brže nego što misliš. Sretno onda. I od srca ti želim da ti netko s podsmijehom izrazi sućut u toj situaciji. A onda se sjeti ovog članka i ovog komentara. Karma je čudo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare