To je to što me zanima!

Bivši član One Directiona hitno prevezen u bolnicu: 'Loše je, ali liječnici će saznati što mu je...'

Britanski pjevač i ranije je odgodio turneju zbog infekcije na bubrezima, a sad su ga hitno prevezli u bolnicu u Italiji, gdje će provesti dodatne testove
Vidi originalni članak

Britanski pjevač, bivši član One Directiona, Liam Payne (30), hitno je prebačen u bolnicu nakon što mu je pozlilo tijekom romantičnog odmora s djevojkom Kate Cassidy u Italiji. Bili su na izletu na jezero Como, kad su bolovi u bubrezima postali neizdrživi, prenosi The Sun

Pjevač je prošli mjesec objavio da otkazuje svoju prvu samostalnu turneju u Južnoj Americi zbog 'ozbiljne infekcije bubrega', zbog koje je ranije i bio u bolnici. Izvori bliski Britancu govore da je slavio svoju prvu godišnjicu veze, kad mu je pozlilo te je hitno prebačen u bolnicu kolima hitne pomoći, a prema prvim informacijama, trebao bi ostati barem šest dana. 

VELIKA ČAST Legendarni sastav Beastie Boys dobio je svoj trg u New Yorku

- Liamovo stanje je loše, ali je na najboljem mjestu na kojem može biti i liječnici će pronaći uzrok problema. Naravno da je ljut što je putovanje na jezero Como upropašteno, ali barem je Kate bila tu i priskočila mu u pomoć. Žele napraviti sve moguće testove kako bi u potpunosti razumjeli problem, za koji sumnjaju da je već duže tu, a s vremenom se pogoršavao - ispričao je izvor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Prije mjesec dana su mu liječnici savjetovali odgodu turneje kako bi imao vremena za odmor i oporavak, a pjevač se ispričao obožavateljima i obećao skore nastupe. Ranije je pričao o borbi s ovisnosti o alkoholu koju je kroz ustanove za odvikavanje uspješno pobijedio, dok su mu psiholozi pomogli kod problema s mentalnim zdravljem. Prije par mjeseci pohvalio se da je 'čist već pola godine', što je pohvalila njegova bivša partnerica Cheryl Cole (40), s kojom ima sina Beara (6)

   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare