To je to što me zanima!

Bivši dečko Kelly Brook prijeti ljubavnici: Pazi se, mrtva si

Sarah Harper je mišićavog Davida, s kojim je također bila, optužila da je prevario Kelly više puta tijekom njihove višemjesečne veze. On kaže da to nije istina
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana Kelly Brook (34) je svoje obožavatelje na Twitteru obavijestila da je raskinula zaruke s Davidom Mclntoshom (28), a kao razlog je navela poruke koje je izmjenjivao sa Sarah Harper (34). No tek su tada nastali problemi. 

U intervjuu za The Sun, spomenuta djevojka tvrdi da je bila prisiljena napustiti svoj dom u Surreyu nakon što joj je, sad već bivši dečko britanske manekenke, počeo slati prijeteće poruke. 

Sarah je mišićavog Davida, s kojim je također bila, optužila da je prevario Kelly više puta tijekom njihove višemjesečne veze. Njemu se ta njezina izjava nikako nije svidjela. 

- Mrtva si, pazi se - navodno joj je napisao.

Sarah kaže da se boji Davida jer je on trenirani ubojica, a ona se samo usudila reći istinu. 

- Ne želim se više sukobljavati s njim, samo želim da me pusti na miru - tvrdi Sarah. David je na Sarahine tvrdnje odgovorio otvorenim pismom. 

'Sto posto nisam spavao s njom dok sam bio s Kelly, potpuno sam nevin'

- Ja nisam ljut, samo me duboko uznemirila priča koja je objavljena u The Sunu i drugim novinama - započeo je David. Tvrdi da se sa Sarah sprijateljio prije sedam godina, ali da je vrijeme s njom počeo provoditi tek nakon što je prekinuo s majkom svog sina. Priznao je da je sa Sarah proveo nekoliko noći, ali da to nije bilo ništa ozbiljno te da je to bilo prije veze s Kelly. 

- Sto posto nisam spavao s njom dok sam bio s Kelly, potpuno sam nevin - tvrdi David. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • baryxxx 01.10.2014.

    čudi me kako nijedna ovakva nije sa nekim cvikatim proćelavim debeljkom... Taj je sigurno ne bi vara. Ne bi moga ni da oće

  • jdn 01.10.2014.

    Dobra ova sisata cura iza ovoga pajaca

  • Colonel is back 30.09.2014.

    nevin si ha?!..pa i kelly je nevina ;) ...dobra kelly,dobra dobra :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare