To je to što me zanima!

Bivši dečko Kylie Minogue je drugi čovjek: Platila mu je kosu i lagodan život, a on je prevario

Joshua i Kylie bili su zaručeni 2016. godine nakon čega su prekinuli zaruke jer se pričalo da ju glumac vara
Vidi originalni članak

Bivši zaručnik Kylie Minogue (54), Joshua Sasse (35) nedavno je viđen u Brisbaneu.

Australska pjevačica Kylie Minogue s glumcem je bila i zaručena, a prekinuli su krajem 2016. nakon dvije godine veze. Prekid je objavila u veljači 2017. godine, a iako nije otkrila razlog prekida, šuškalo se da ju je glumac prevario na setu s kolegicom Martinom Milanis (34).

Minogue je otkrila kako je isprva mislila da njihovu vezu 'treba spasiti', ali je kasnije shvatila da je vezi već odavno došao kraj.

- Mislim da svi znamo da stvari u mojoj vezi nisu išle najbolje, ali znate, kada ste pomalo u zabludi i razmišljate da možda ovo treba spasiti. Ispostavilo se da nije tako - rekla je tada pjevačica.

MNOGI SE OPET VRAĆAJU Rovinj, Korčula i Dubrovnik su omiljene destinacije slavnih na Jadranu, evo tko je sve došao

- Trebala sam vjerovati svom instinktu, ali sada je prekasno. Bogatija sam za jedno iskustvo - rekla je tada 'džepna Venera'. Nakon kraha romanse s Britancem, Kylie je rekla da se 'vjerojatno neće nikada udati'. 

Protiv njihove veze bila je i njezina sestra, Dannii Minogue koja je smatrala da je Joshua u vezi s Kylie samo zbog novca.

Minogue je Sasseu navodno platila presađivanje kose u iznosu od 10 tisuća dolara, a uz to je i živio na njezin račun u njenoj londonskoj vili.

UŽIVA NA JADRANU Kylie Minogue izašla iz vile pa s prijateljicom u vozilu za golf krenula u večernji izlazak...

Njezin prijatelj kazao je kako mu je pjevačica sve pružila, a kako je on uporno izvlačio novac od nje, prenosi Daily Mail

Odmah nakon prekida, pjevačica je izbacila album pod nazivom 'Golden'.

- Zbog nesretne ljubavi sam bila jako krhka kada sam počela raditi na novom albumu, ali sam se kroz rad u studiju brzo pronašla i vratila samopouzdanje. Pisala sam o raznim dijelovima svog života i istini koju sam spoznala, a glazba me uvijek izliječi - ispričala je tada za britanski TheSun.

POZNATA AUSTRALKA NA JADRANU Superzvijezda ljetuje u Rovinju: Pobijedila je rak, prodala 80 mil. ploča i postala gay ikona

Nakon prekida s Joshuom, Kylie je od 2018. godine bile u vezi s Paulom Solomonsom, međutim njihovoj vezi došao je kraj početkom 2023. godine zbog prevelike udaljenosti.

Godinu dana nakon prekida, Joshua se vjenčao s Louisom Ainsworth s kojom ima dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: SEKA ALEKSIĆ PLANIRA NASTUP U ARENI

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 28.04.2023.

    Neka joj vrati kosu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare