Obavijesti

Show

Komentari 11

Rovinj, Korčula i Dubrovnik su omiljene destinacije slavnih na Jadranu, evo tko je sve došao

Rovinj, Korčula i Dubrovnik su omiljene destinacije slavnih na Jadranu, evo tko je sve došao
11

Posljednjih dana u Istri boravi pjevačica Kylie Minogue (54), koja je u Hrvatsku došla s prijateljima. S društvom je u centru Rovinja iznajmila su luksuznu vilu s pet zvjezdica od 400 četvornih metara

VIDEO

Ljepote Jadranske obale već godinama privlače mnogobrojne svjetske zvijezde. I ove se godine tradicija nastavila, pa su se neki ponovno vratili, a neki su došli prvi put. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glupiraju se na jahti. VIDEO

Posljednjih dana u Istri boravi pjevačica Kylie Minogue (54), koja je u Hrvatsku došla s prijateljima. S društvom je u centru Rovinja iznajmila su luksuznu vilu s pet zvjezdica od 400 četvornih metara. Pjevačica je viđena kako večera u restoranu jednog rovinjskog hotela i kako šeće gradom. 

Kylie Minogue viđena kako u opuštenom izdanju izlazi iz luksuzne vile u Rovinju

Na otoku Lopudu više od tjedan dana proveli su umirovljeni nogometaš David Beckham (47) sa suprugom Victoriom (48) i obitelji. Iako su se tijekom prvih par dana odmora držali diskrecije, na kraju su na društvenim mrežama podijelili nekoliko fotografija i pokazali kako se provode na Jadranu.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE David i Victoria Beckham na odmoru u Hrvatskoj

Mnogima je 'za oko zapela' fotografija na kojoj jedanaestogodišnja Harper grli oca, dok se ispred njih nalazi 17 ulovljenih morskih ježinaca.

U Hrvatsku je ponovno došao i slavni glumac Woody Harrelson (61) sa suprugom Laurom Louie i to u društvu holivudskih kolega. Na večeri u Splitu ovog ljeta viđen je kako se provodi s komičarem Chrisom Rockom (57) i njegovom djevojkom Lake Bell (43), glumcem Davidom Spadeom i komičarem Sachom Baron Cohenom.

EKSKLUZIVNO: Chris Rock i Lake Bell s prijateljima na večeri

Iako su postojala nagađanja da je upravo Lake Bell nova djevojka Chrisa Rocka, prvi puta su u javnosti uhvaćeni zajedno u šetnji Trogirom, čime su potvrdili svoju vezu. Kasnije su viđeni i u romantičnoj šetnji Dubrovnikom. 

Dubrovnik: Chris Rock u romantičnoj šetnji s djevojkom Lake Bell

Glumac Matthew McConaughey (52) svoj odmor u Hrvatskoj je započeo u Istri, gdje je snimljen kako sam uživa na jahti u zalasku sunca. Nakon par dana se sa suprugom, Camilom Alves,  pridružio se ostatku holivudske skupine koja je boravila na jahti u blizini Splita. 

EKSKLUZIVNO: Matthew McConaughey uživao je sam na jahti i zalasku sunca

Jahtu s holivudskim društvom posjetila je glumica Zrinka Cvitešić (43), koja se s McConaugheyem i Harrelsonom družila 2017. na snimanju Woodyjeve crne komedije 'Lost in London'. Sudeći po fotografijama Zrinka je s glumcima ostala u odličnim odnosima. 

EKSKLUZIVNO: Zrinka Cvitešić posjetila je Woodyja Harrelsona na jahti Serenity

I Severina (50) je imala priliku upoznati holivudsku elitu kada je s prijateljicama večerala na Korčuli u istom restoranu koji su za večeru odabrali Harrelson i McConaughey. Kasnije se pohvalila kako je dobila autogram od Harrelson za svojeg sina.

Nedavno se fotografijama s Jadrana pohvalila i bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio (41). Podijelila je fotografije iz Budve u Crnoj Gori i pokazala svoju besprijekornu liniju. 

POGLEDAJTE ZADNJU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl