To je to što me zanima!

Osveta? Bivši dečko Lady GaGe lajkao fotografiju Irine Shayk

Nakon što su raskinuli svoje veze, Lady GaGa i Bradley Cooper, ponovno su u središtu pozornosti. I dok obožavatelji samo čekaju njihove nove poteze, bivši GaGin zaručnik lajkao je Irini Shayk fotografiju...
Vidi originalni članak

Bivši partneri Lady GaGe (33) i Bradleyja Coopera (44), Christian Carino (50) i ruska manekena Irina Shayk (33) počeli su komunicirati na društvenim medijima, nakon sloma svojih veza.

Tek što je Lady GaGa 'presudila' vezi manekenke i Bradleyja, njezin bivši zaručnik Christian Carino počeo je lajkati Irinine fotografije na društvenim mrežama. Shayk je objavila fotku u kupaćem kostimu koja se očito jako svidjela Carinu pa ju je morao odmah lajkati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GaGa je negirala povezanost prekida sa zaručnikom i Bradleyjeve veze s Irinom te tvrdi kako je puka slučajnost da se sve 'odigralo' istovremeno.

Nagađa se da se glumac emocionalno udaljio od Shayk tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena' s pjevačicom. Strani mediji pišu i da su Irina i Cooper pokušali spasiti vezu, ali da nije išlo, dovodeći GaGu u središte sukoba njihovog odnosa.

Situacija je kulminirala intimnom izvedbom hita 'Shallow' tijekom dodjele Oskara. 

Bliskost su opravdali uživljavanjem u likove, dok je Irini bilo jako neugodno gledajući sve to. Fanovi čekaju bilo kakav sljedeći potez GaGe i Coopera da vide hoće li završiti zajedno nakon svih govorkanja koja ih prate već neko vrijeme. Svi su uvjereni da tu ima stvarne kemije. 

Pjevačica se na posljednjem koncertu u Las Vegasu našla u vidno nelagodnoj situaciji prilikom izvedbe Oskarom nagrađene pjesme, i dok su obožavatelji ju toliko uzrujali povicima i dobacivanjima, ona je u jednom trenutku samo 'pukla' i rekla im da budu 'fer' ili da odu. 

- Budite pristojni ili odje*ite odavde! - rekla je s pozornice prije izvođenja spomenute pjesme, ne želeći valjda da ju se povezuje s novonastalom situacijom.

NOVA MUZA GAULTIERA Irina Shayk izazovno pozirala: 'Najljepša si žena na svijetu...'

SERIJA ČERNOBIL UZROKOVALA GROZOTE: 'Ovo što ljudi rade je prelazi sve mjere'

Idi na 24sata

Komentari 4

  • špricer_1 12.06.2019.

    Fanovi u transu

  • 12.06.2019.

    Hebena osveta!😉 Nema kaj

  • 12.06.2019.

    koja vijest, neki lik lajkao sliku neke zenske, ne mogu doci k sebi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare