To je to što me zanima!

Bivši dečko nestale glumice je shrvan: 'Ovo je noćna mora. Ti si mi bila prvo iskustvo svega'

Tahy Mowry i glumica bili su u vezi. Teško mu je zbog njezina nestanka, ali ima nadu kako će je uspjeti pronaći. U emotivnom statusu posvećenom njoj napisao je kako je nikada neće prestati voljeti
Vidi originalni članak

Još uvijek traje potraga za glumicom Nayom Riverom (33) koja je u srijedu poslijepodne nestala na jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji. Policija je odmah pokrenula potragu za glumicom, nakon što su pronašli njezinog sina Joseya Hollisa Dorseya (4) samog na brodu, no zasad bez uspjeha.

Njezin bivši dečko i glumac Tahj Mowry (34) na društenim je mrežama podijelio njezinu fotografiju i napisao status. Priznaje kako mu se srce trenutačno slama zbog njezina nestanka.

- Malo je reći da sam izvan sebe. Ovo je noćna mora. Svakim danom je sve teže. Ali imam nade da će te pronaći - napisao je glumac pa dodao:

- Odrasli smo zajedno. Toliko smo toga prvi puta zajedno radili. Bila si moje prvo iskustvo svega: ljubavi, intime i slomljenoga srca. Lomili smo srce jedno drugome, ali smo ga toliko puta ponovno sastavili zajedno. Nikada ni jedna žena nije učinila da se osjećam kao što sam se osjećao s tobom. 

Na kraju statusa napisao je kako će je zauvijek voljeti. Kako vrijeme odmiče, policija daje sve manje izgleda kako je glumica još uvijek živa. 

NAYA RIVERA Objavljena je posljednja snimka nestale glumice: Vjeruju da se utopila, prsluk joj bio na čamcu

Ona je unajmila brod, a dječak je rekao policiji kako je mama skočila u vodu i nije se više vratila. Službenici trenutačno sumnjaju kako se Naya utopila, ali još ništa nije dokazano. Za njom tragaju ronioci, helikopter i dronovi. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nori 🖖 12.07.2020.

    Što na to kaže Kajtazi ?

  • 12.07.2020.

    da je negdje pošteno radila od 8 do 17, ili u smjeni u tvornici.... ne bi "nestala".

  • frajer_2 12.07.2020.

    Taj je kao i Sinčić kojem je Palfica prva i sad ga ona vrti oko malog prsta

Komentiraj...
Vidi sve komentare