To je to što me zanima!

Bivši dečko Staniji kupio stan i auto, sada želi da mu ih vrati?

Srpski mediji pišu kako je bivši dečko Staniji Dobrojević kupio stan i BMW prije godinu dana. Nakon prekida 'promijenio je ploču' i želi da mu ona vrati darove
Vidi originalni članak

Par je bio u vezi prije nego je srpska ljepotica otišla u Kostariku kako bi sudjelovala u reality showu 'Survovor'. Nakon njenog povratka u civilizaciju prekinuli su, a on sada želi da mu ona vrati darove kojima ju je obasipao.

Srpski mediji pišu kako joj je on prije godinu dana navodno kupio stan, a nešto kasnije i luksuzni BMW te kako sada želi da mu ih ona vrati. Ona na to ne želi pristati, a kako su i stan i auto prepisani na nju, njen bivši nema zakonske osnove po kojoj bi ju natjerao da mu vrati skupe darove. Navodno joj je i počeo prijetiti kada je ona rekla da se ne želi pomiriti s njim.

Njeni prijatelji kažu da joj je telefonski zaprijetio kako će joj silom uzeti ključeve i da će unajmiti najbolje odvjetnike kako bi dokazao da su stan i auto njegovi te da su njeni vlasnički papiri krivotvoreni.

Stanija je sve takve napise demantirala i rekla da je stan i auto sama kupila od novca koji je uštedjela dok je tri godine radila u SAD-u.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • INES VUKOVAR 31.05.2012.

    zena izgleda ok zna unovcit to i sad je jos zele ostavi bez svega a ona misli da je to odradila jer za svaki posao treba dobit naknadu

  • ruzicaa 30.05.2012.

    još jedan dokaz prave i iskrene ljubavi... :D

  • nvnucec1 30.05.2012.

    Idiot

Komentiraj...
Vidi sve komentare