To je to što me zanima!

Bivši ju unakazio kiselinom: Tri godine nakon hrabro je pozirala

Gessici je prije tri godine bivši dečko bacio kiselinu u lice. Vid joj je zbog toga trajno oštećen. Svojedobno je bila uspješna manekenka koja se 2007. našla u finalu izbora za Miss Italije
Vidi originalni članak

Bivša talijanska manekenka Gessica Notaro (30) privlačila je u petak pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji. Njezine fotografije s crvenog tepiha prenijeli su brojni mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Miss Hrvatske 1993.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjenula je zlatnu haljinu, kosa joj je bila valovita, a na oku je imala povez. Gessici je prije tri godine bivši dečko bacio kiselinu u lice. Vid joj je zbog toga trajno narušen. Svojedobno je bila uspješna manekenka koja se 2007. našla u finalu izbora za Miss Italije. 

Bila je u vezi s tjelohraniteljem Jorgeom Edsonom Tavaresom tri godine. U siječnju 2017. bacio joj je kiselinu u lice, nakon čega se oporavljala dva mjeseca u bolnici. Lice joj je trebalo biti prekriveno maskom. 

Kiselina joj je uništila kožu cijelog lica, a prvih nekoliko dana nakon napada bila je slijepa. Za vrijeme liječenja s posjetiteljima je mogla razgovarati samo kroz stakleni zid. 

Kasnije je izjavila kako se Tavares od početka njihove veze ponašao opsesivno, bio je ljubomoran, pratio ju je, a dva sata prije napada nazvao je njezinu mamu kako bi saznao gdje se nalazi. 

- Više ne mogu živjeti kao nekada. Ne smijem ići na sunce i cijelo sam vremena zarobljena ispod maske i lice me boli. Sav svoj novac trošim na lijekove - rekla je svojedobno Notaro za Daily Mail te dodala da svakih pola sata nanosi kapi za oči i kožu maže posebnim losionima.  

- Čak i kada ću se izliječiti, imat ću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavat ću tu scenu - rekla je Talijanka.

BIVŠI JU ZALIO KISELINOM Detalji strašnog napada: 'Lice mi je gorjelo, gubila sam vid...'

Gessica i Jorge upoznali su se na predstavi sa životinjama u akvariju u njezinom rodnom Riminiju, a prekinuli su u kolovozu 2016. Tavares je prvo tvrdio da je nevin, iako je policija našla boce s kiselinom u njegovom stanu. Naposljetku su ga krajem 2018. osudili na 15 godina zatvora. U zatvoru je navodno pokušao počiniti samoubojstvo, no to nikada nije potvrđeno od strane njegova odvjetnika. Strani mediji pišu kako je nakon presude kod Tavaresa bilo naglašeno depresivno stanje i slabost. 

Bivša manekenka se u međuvremenu podvrgnula rekonstruktivnim operacijama, a u Italiji je postala simbol nasilja nad ženama. Ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, ima i novog dečka. 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vrgora 14.09.2020.

    Pa je li itko primjetio da je povez za oko na njenom lijevom oku, a na drugoj fotografiji je ozljeđeno njeno desno oko. Tko tu koga? Ovo je kao Nives i njena ozljeda ruke!

  • lady90 14.09.2020.

    Bog ti dao zdravlja hrabra ženo!

  • tiha voda_492 14.09.2020.

    E to je prava žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare