Obavijesti

Show

Komentari 78

Detalji strašnog napada: 'Lice mi je gorjelo, gubila sam vid...'

Detalji strašnog napada: 'Lice mi je gorjelo, gubila sam vid...'
1

Bivša talijanska misica prvi put je progovorila o brutalnom napadu svog bivšeg dečka koji joj je bacio kiselinu u lice. Zbog toga je provela dva mjeseca u bolnici, a lice joj je prekriveno maskom

VIDEO

Gessici Notaro (28), talijanskoj misici i voditeljici, bivši dečko, tjelohranitelj Jorge Edson Tavares nakon prekida u siječnju bacio joj je kiselinu u lice. Jorge suđenje čeka u zatvoru, a Notaro se oporavljala dva mjeseca u bolnici. Lice joj je trebalo biti prekriveno maskom. Kiselina joj je uništila kožu cijelog lica, a prvih nekoliko dana nakon napada bila je slijepa. 

Gessica je odlučila prvi put progovoriti o strašnom napadu koji joj je promijenio život. 

 

A post shared by CUSME UK (@cusmeuk) on

- Više ne mogu živjeti kao nekada. Ne smijem ići na sunce i cijelo sam vremena zarobljena ispod maske i lice me boli. Sav svoj novac trošim na lijekove - rekla je Notaro za Daily Mail te dodala da svakih pola sata nanosi kapi za oči i kožu maže posebnim losionima.  

- Čak i kada ću se izliječiti, imat ću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavat ću tu scenu - rekla je Talijanka.

 

A post shared by Mario Scala (@marioscaladj) on

Tavares je Notaro napao jer se nije mogao pomiriti s njihovim prekidom. Ona je nastavila sa svojim životom i našla drugog dečka, no on mjesecima nije popuštao. Pratio ju je i prijetio joj je da će se ubiti, a jednom prilikom 'inscenirao' je samoubojstvo da je preplaši pa ju je dočekao u njenom stanu, viseći na užetu sa stropa. 

U siječnju, Jorge joj je prišao kada je izlazila iz auta i istresao joj bocu kiseline u lice, a zatim ju je nagnuo ne bi li se uvjerio da je na nju bacio i posljednju kap. 

U tom trenutku, ispričala je Gessica, samo je razmišljala kako da što prije dođe do bolnice. 

- Lice mi je gorjelo i istog trena sam počela gubiti vid. No znala sam da što više vremena prolazi, to će mi kiselina više nagristi kožu. Molim sam se u sebi da mi Bog oduzme ljepotu, ali neka mi sačuva vid - rekla je Notaro. 

Auguri Donne!!!! E ricordate che nessuno, e dico NESSUNO, si può permettere di calpestare la nostra dignità! 💪 Buona...

Posted by Gessica Notaro on 8. ožujka 2017

Manekenka i voditeljica također je otkrila da joj je bivši i prijetio s kiselinom, stoga se danima prije napada raspitivala kod kolega kako smije reagirati u slučaju da joj se kiselina nađe na licu. Kolege iz akvarija u kojem je radila su joj rekli da nikako ne ispire lice vodom, a ona je zaključila da će sa sobom u autu nositi kacigu. No to nikada nije napravila. Prijetnje je prijavila policiji, a Tavares je dobio zabranu pristupa. 

Kada je skinula prve povoje koje je dobila u bolnici nakon napada, lice joj je, priča, bilo tamno smeđe i zeleno. 

- Bila sam prestravljena, ali onda sam se fokusirala na svoje oči, za koje kažu da su ogledalo duše. U očima sam se prepoznala. Rekla sam si: 'OK je, još sam uvijek to ja' - kazala je Gessica te dodala da su joj i usne ostale neoštećene. 

Talijanka će morati čekati godinu dana prije no što smije početi s plastičnim operacijama. Smatra da neće imati problema s vraćanjem starog izgleda, jer su joj ostale 'crte lica'. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin