To je to što me zanima!

Bivši muž Nine Morić upao joj je u stan, intervenirala policija: 'Vrati mi lovu koju si ukrala'

Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu, koja je odbacila optužbe za krađu. U nekoliko minuta smirile su se 'strasti', a i Corona je ovoga puta ostao miran i surađivao je s policijom
Vidi originalni članak

Intervencija milanskih karabinjera bila je potrebna da bi se riješila svađa bivših supružnika Fabrizia Corone (48), talijanskog 'kralja paparazza' i nekadašnje manekenke Nine Morić (45), piše talijanski Corriere della Sera.

U petak navečer Corona se pojavio pred vratima stana svoje bivše žene u Milanu i optužio je za nestanak novca. On iz zdravstvenih razloga odslužuje kaznu u kućnom pritvoru pa je sada i prijavljen zbog toga što je prekršio odredbu o pritvoru. Nina je nazvala karabinjere tvrdeći da ju je bivši fizički napao, a isto je učinio i Fabrizio koji se žalio da je pokraden.

- Vrati mi lovu - vikao je Corona, tvrde talijanski mediji. 

Milanski karabinjeri shvatili su da nije bilo fizičkog napada na Ninu, koja je odbacila optužbe za krađu. U nekoliko minuta smirile su se 'strasti', a i Corona, koji je inače turbulentan pred policijom, ovoga je puta ostao miran i surađivao je. Coroni su objasnili da može podnijeti kaznenu prijavu zbog navodne krađe. 

Nina i Fabrizio bili su u braku od 2001. do 2014. godine i dobili su sina Carlosa (19). 

ZA PLAKATI OD SMIJEHA: NOVI SKEČ-SERIJAL

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Nameless 30.04.2022.

    Crackhead

  • samodanas 30.04.2022.

    Kod Nine nikad dosadno. Predivna na ovoj fotki, da je bar takva💪

  • _Varešak_ 30.04.2022.

    Drpila mu šolde,neka je trebala je drpiti više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare