To je to što me zanima!

Bivši od Donne Vekić pozirao je golišav: Pojeo sam 5 kg hrane

Wawrinka u novu sezonu ulazi kao 16. tenisač svijeta. A što se tiče njegove bivše, prekid veze joj očito nije teško pao, jer je navodno pronašla utjehu u Bruni Petkoviću
Vidi originalni članak

Švicarski tenisač Stanislas Wawrinka (34), inače bivši dečko tenisačice Donne Vekić (23), objavio je na Twitteru golišavu fotografiju na kojoj pozira bez majice, a prizor se itekako svidio obožavateljicama na društvenoj mreži.

- Pet kilograma hrane u tri dana. Najbolje je da objavim staru fotku od ovog ljeta - napisao je, a u hashtagovima je naznačio da tijelo nakon Božića nije isto te da je u komi od previše hrane koju je pojeo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objava je u kratkom roku prikupila preko 2000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara.

'Barem si iskren', 'Izgledaš dobro', 'Blago tebi, ja ni nemam pristojnu fotografiju od ljeta', pisale su mu zaluđene obožavateljice.

Inače, Wawrinka u novu sezonu ulazi kao 16. tenisač svijeta. A što se tiče njegove bivše Donne, prekid veze joj očito nije teško pao, jer je navodno pronašla utjehu u nogometašu Dinama, Bruni Petkoviću (25).

MJESEC DANA DRUŽENJA U srcu grada: Petković je na adventu zavodio Donnu Vekić

Njih dvoje je nedavno 'ulovio' objektiv čitatelja 24sata kako uživaju na adventu u Zagrebu.

- Ugledao sam ih kod Kožarićeva 'Sunca' i činili su se prilično bliski - rekao nam je čitatelj koji je snimio fotografiju.

Je li to samo slučajan susret ili su se rodile simpatije, ako ne i nešto više, Petković ne otkriva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 80

  • nottonightjosephine 28.12.2019.

    Wawrinka kao Trump naginje i ima afinitet na slavic tip zene. Cudno, ali dogadja se.

  • 28.12.2019.

    nisi jedini stan, i ja pojela 5kg, stomak mi se napuhao :D

  • Mthesecond 28.12.2019.

    Ja ne znam sto je ta Donna vidjela u njemu,dosla su mu samo kao usputna avantura,lik ostavio zenu I nije bas pametno petljati se s takvima,promijenit ce ih jos 5,6..Cudno neko drzanje ima,cudnu gradju,kad ga vidis,rekao bi covjek da je neki smotan tip a nije,to je samo privid :)) Ne znam kako ga tocno opisati..Meni nekako izgledniji Federer nego on..

Komentiraj...
Vidi sve komentare