To je to što me zanima!

Bivši Olivijin zaručnik shrvan je zbog njezine veze sa Stylesom...

Nakon što se pročulo za ljubavnu vezu Olivije Wilde i pjevača Harryja Stylesa, izvori bliski paru za strane medije potvrdili su kako je bivši zaručnik glumice u nevjerici zbog čitave situacije
Vidi originalni članak

Glumica Olivia Wilde (36) raskinula je dugogodišnje zaruke s glumcem i producentom Jasonom Sudeikisom (45), no nije joj dugo trebalo da se nađe u zagrljaju drugog. Sada je u vezi s pjevačem Harryjem Stylesom (26).

Mirror piše kako je Jason shrvan nakon što je saznao kako mu je bivša zaručnica sada s Harryjem. Nevjerojatno mu je kako je s 10 godina mlađim.

Olivia i Jason inače imaju dvoje djece: sina Otisa (6) i kćer Daisy (4), a u vezi su bili devet godina. Za njihov prekid saznalo se u studenom prošle godine, a kroz krizu su prolazili tijekom čitave 2020. Iako su se složili kako im je prekid najbolje rješenje, Jason je u nevjerici zbog Olivijine nove ljubavne veze.

Glumicu i Harryja paparazzi su 'ulovili' kako šetaju i drže se za ruku. 

- Mogu potvrditi glasine. Olivia je luda za Harryjem, sigurno. Fotografije su možda nove, ali veza nije. Viđaju se već neko vrijeme - rekao je izvor blizak paru za strane medije i dodao kako je Jason u nevjerici. 

Šuška se kako je par 'kliknuo' na setu filma 'Don't Worry Darling'. U studenom su ih paparazzi na setu snimili kako razgovaraju i smiju se. Olivia je i redateljica filma, a za strane medije je svojedobno ispričala kako je željela Stylesa u filmu nakon što je vidjela njegovu glumu u akcijskom filmu 'Dunkirk'. 

'ULOVILA' MLAĐEG Olivia Wilde i Harry Styles su u vezi: Bili su skupa na vjenčanju

Zajedno su prošlog vikenda bili na vjenčanju njegovoj menadžera u Montecitu u Kaliforniji.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Adisibio 06.01.2021.

    Te oke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare