To je to što me zanima!

Bivši partner Mirte Šurjak je u Survivoru osvojio 1,8 mil. kuna

U showu je sudjelovalo 18 celebrityja, ali Giovanni je bio najbolji. Show se snimao na Filipinima prošle godine, ali se počeo prikazivati tek u ožujku. Na Instagramu zahvalio se svim obožavateljima, a posebice djevojci Mayi
Vidi originalni članak

Bivši dečko Mirte Šurjak (38), umirovljeni nogometaš Giovanni Rosso (46), pobijedio je u izraelskoj verziji 'Survivor' i bogatiji je za 250.000 eura, odnosno 1,8 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U showu je sudjelovalo 18 celebrityja, ali Giovanni je bio najbolji. Show se snimao na Filipinima prošle godine, ali se počeo prikazivati tek u ožujku. 

- Natjecatelji su tijekom boravka na otoku na Filipinima prolazili kroz mnoge stvari, ali ništa bolje nije bilo ni fotografima i ljudima koji rade na showu. Svima skidam kapu i pozdravljam jer su 'patili' dva mjeseca - rekao je Rosso.

Nogometaš se na Instagramu zahvalio svim obožavateljima, a posebice djevojci Mayi

- Ona je moja snaga i moje svjetlo. Moram joj se zahvaliti na potpori. Bez nje i moje obitelji ne bih uspio u ovome - napisao je Giovanni. 

Rosso već godinama živi u Izraelu gdje je 12 godina igrao u izraelskoj nogometnoj ligi, a dres naše reprezentacije nosio je 2004. godine na Europskom prvenstvu. 

S Mirtom Šurjak ima kćer Chiaru, a njihova ljubav nije dugo potrajala. Rosso je nakon prekida rekao da je priča s Mirtom završena.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bekovina 17.07.2019.

    Kome je taj shemale zgodan isto mora na pretrage.

  • nogometas05 17.07.2019.

    Sponza opet ima sanse...

  • škver 17.07.2019.

    Bolje da ga se riješila na vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare