To je to što me zanima!

Bivši partneri Kim Kardashian na okupu: Kanyea i Rayja J su uhvatili na zajedničkoj večeri

Reper je s reality zvijezdom bio u braku nekoliko godina, a ona je prije njega imala jednu od najpoznatijih veza u svijetu s poznatim pjevačem, s kojim je snimila i kućni uradak
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (45) u nedjelju je izašao na večeru sa svojim suradnikom Milom Yiannopoulosom, a pridružio im se i pjevač Ray J (41). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se ne zna tko je sve bio na večeri u restoranu Giorgio Baldi u Los Angelesu, TMZ je saznao da je Milo rekao hostesi da će jedan od gostiju biti Ray J.

NIJE MU SE SVIDJELO Kanye je htio da mu Trump bude potpredsjednik: Vrištao je i bio jako uznemiren zbog moje ideje

Inače, i West i Ray dijele istu bivšu, reality zvijezdu Kim Kardashian (42). Kanye i Kim nekoliko su godina bili u braku i imaju četvero zajedničke djece, a Ray J i Kardashian imali su dugogodišnju i skandaloznu vezu, tijekom koje su nebrojeno puta prekidali.

Podsjetimo se, Ray je široj javnosti postao poznat nakon što se u javnosti pojavio eksplicitni snimak njega i Kim Kardashian. Pjevač je nedavno progovorio o snimci, kada su se pojavile glasine da postoji još jedan dio, u kojemu on radi neprimjerene stvari. Ray je na to sve komentirao kako su od početka za sve krive bile Kim i njezina majka Kris Jenner.

- Sjedio sam u sjeni više od 14 godina, dopuštajući Kardashianima da koriste moje ime, da iskorištavaju moje ime, da zarađuju milijune dolara tijekom desetljeća i pol govoreći o temi o kojoj zapravo nikada nisam govorio. Nikad nisam ništa otkrio. Nikada u životu nisam pustio tu snimku u javnost. Uvijek je to dogovor i partnerstvo između Kris Jenner, Kim i mene i bili smo partneri od samog početka otkako je krenula cijela priča s tom snimkom - rekao je jednom prilikom Ray.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sarcasmo 29.11.2022.

    Isti su

  • MartinL 28.11.2022.

    Kaj veli Kim je se maknula od onih kanibala i pedofila ili se još uvijek druži sa njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare