To je to što me zanima!

Bivši novinar otkrio zašto je promijenio posao, javio mu se i Šprajc: 'I ja sanjam o tome...'

Nakon bezbrojnih dana pred kamerom, zasićen i željan obitelji, okrećem se jedinom što me ikada strašilo više od odgovornosti novinara, poduzetništvu, rekao je Hari Kočić
Vidi originalni članak

Nakon deset godina napustio sam novinarstvo! Kažem napustio, jer stvarno sam teška srca otišao, napisao je bivši novinar i RTL-a i N1 televizije Hari Kočić.

Svoju odluku podijeli je sa pratiteljima na društvenim mrežama, a otkrio je i razlog zbog čega je odlučio okrenuti novu stranicu u svom profesionalnom životu.

- Nakon deset godina napustio sam novinarstvo! Kažem napustio, jer stvarno sam teška srca otišao. Od kolega koji se bore, potplaćeni i podcijenjeni, za opće dobro, kao i plemenite profesije, koju rijetki uspiju, zasluženo, zvati svojom. Ipak, nakon bezbrojnih dana pred kamerom, zasićen i željan obitelji, okrećem se jedinom što me ikada strašilo više od odgovornosti novinara, poduzetništvu - rekao je pa nastavio: 

EDITA MISIRIĆ VRKLJAN Omiljena voditeljica odlazi s RTL-a: 'Slijedi novo poglavlje'

- Radno vrijeme mi je slično, ali lakše balansiram i postoji bar teoretska mogućnost da minuta u danu, u budućnosti, budem imao čak i dovoljno. (smijeh) Hvala gledateljima na podršci i kritikama tijekom godina i posebno kolegama koji su dijeljenjem iskustva i kolegijalnošću mojoj familiji, doslovno, omogućili kruh! Držite mi fige.

U komentarima su mu mnogi poželjeli puno sreće, a javio mu se i Zoran Šprajc (54).

- Sanjam da i ja jednom skupim hrabrosti za to, sretno i puno uspjeha želim! - poručio mu je bivši kolega sa RTL-a.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 06.09.2022.

    Sanjaj ti mirovinu

  • 06.09.2022.

    Pamtim dobre dane sa Šprajcom u glavnoj ulozi. Ne znam što mu se dogodilo.

  • se vas bum tužil 06.09.2022.

    Šprajc bu s tekevizije otišel jedino s nogama naprijed.

Komentiraj...
Vidi sve komentare