To je to što me zanima!

Bivši suprug Aniston obasipa komplimentima: 'Duhovita je...'

Unatoč tome što su se Jennifer Aniston i Justin Theroux razveli nakon dvije godine braka i sedam godina veze, bivši glumački par ostao je u dobrim odnosima...
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno Jennifer Aniston (50) otvorila Instagram te objavila sliku postave 'Prijatelja' i zapalila društvene mreže, njezin bivši suprug, također glumac Justin Theroux (48) još jednom je dao do znanja kako je u dobrim odnosima s glumicom. Unatoč tome što je par 2017., nakon dvije godine veze obznanio da se razvodi, glumci su ostali u dobrim odnosima. 

- Svijet bi trebao znati o kakvoj duhovitoj ženi je riječ - komentirao je njezin bivši suprug te dodao kako je bio uvjeren da Aniston to nikad neće napraviti. 

- Zaklela se da to nikad neće napraviti, ali ipak je, i mislim da je dobro odlučila - dodao je. Unatoč tome što su brojni obožavatelji bili šokirani što se par nakon devet godina veze odlučio razići, prijatelji Aniston komentirali su kako ih to uopće ne čudi. Navodno je glumica zbog Therouxa stalno plakala i nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik. 

- Jen je rekla da nikad nije imala osjećaj da je to pravi brak. On je voljela sa prijateljima provoditi večeri igrajući društvene igre, a on je obožavao ići u noćne izlaske - istaknuo je glumičin prijatelj. Kaže kako je samo bilo pitanje vremena da se njihov odnos 'uruši' zbog stalnih svađa nakon kojih se nisu mirili tjednima. 

- Ona je tražila utjehu svoje najbolje prijateljice Courtney Cox i jako često bi odlazila k njoj kući plačući jer je Justin bio 'prava noćna mora' - objasnio je prijatelj. Dodao je kako je Cox savjetovala Aniston kako da riješi probleme s Therouxom, ali ništa nije pomoglo. Usto, Jennifer nije mogla vjerovati glumcu zbog njegove prošlosti i karaktera. 

SUMNJIČAVI FANOVI Jennifer Aniston objavila fotku i svi se pitaju što je to bijelo?!

- On je klasični ženskaroš i ne može se prestati upucavati ženama te je to dovelo Jen do 'zida' - rekao je. No najgore je što je pred njom flertovao s njezinim prijateljicama i Aniston je to potpuno slomilo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 24.10.2019.

    Jednostavna, prirodna, pametna zena...

  • 24.10.2019.

    važno dasu ostali u dobrim odnosima

  • Katarina1989 24.10.2019.

    Ona je meni zakon. Uopće me ne cudi da i bivši muž ima dobro mišljenje o njoj. Žena je toliko dugo u showbizzu, već bi se pročulo da je neka aždaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare