To je to što me zanima!

Bivši suprug nasljednice F1 optužen je za pranje novca, procurila je sporna fotografija

Stunt je optužen da je bio dio skupine koja je oprala 266 milijuna funti, a vreće s gotovinom prane su preko Fowler Oldfield Ltd., trgovca zlatom u Bradfordu.Ovo kriminalno djelovanje potvrđuje i fotografija osoblja
Vidi originalni članak

Tvrtka u vlasništvu bivšeg supruga nasljednice Formule 1, Petre Ecclestone (33), Jamesa Stunta (40) primila je 46 milijuna funti sumnjivog porijekla, a sada je objavljena i fotografija koja sve potvrđuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Stunt je optužen da je bio dio skupine koja je oprala 266 milijuna funti, a vreće s gotovinom prane su preko Fowler Oldfield Ltd., trgovca zlatom u Bradfordu, prenosi The Times. Ovo kriminalno djelovanje potvrđuje i fotografija osoblja koje broji velike količine 'prljavog novca'.

Svjedok Nicholas Clarke rekao je da je fotografija snimljena u uredima Stunt and Co. u Londonu u veljači 2016. godine. Jedan od muškaraca s fotografije je i Stuntov sada preminuli brat Lee Stunt, koji je u to vrijeme radio sa njim. 

Direktoru Fowler Oldfielda i potpredsjedniku Stunt and Co.-a, Gregoryju Frankelu, kolega Alexander Tulloch poslao je fotografiju uz komentar:

'Imamo uspostavljen logistički sustav!' U drugoj poruci stoji: 'James ipak nije sretan... James želi znati kolika je njegova dobit za ovaj tjedan. Zabrinut je zbog profitabilnosti itd.'

ZAVIRITE U VILLU IZ 18. STOLJEĆA Petra Ecclestone je pokazala unutrašnjost luksuznog doma u Londonu: Ima 14 spavaćih soba!

Inače, Fowler Oldfield bila obiteljska tvrtka koja je kupovala skromne količine starog zlata od zlatarne, a koje je trebalo pretopiti ili rafinirati u veće količine. Međutim, odjednom je doživjela transformaciju i postala sredstvo za pranje novca od kraja 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare