To je to što me zanima!

Bivši suprug Tare Thaller otkrio: Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i ne...

Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem, otkrio je nakon vijesti o razvodu Faris
Vidi originalni članak

Faris Pinjo (26) na Splitskom je festivalu izveo svoju pjesmu 'Za nju', a s obzirom da se nedavno rastao od glumice Tare Thaller (25) poručio je kako još uvijek vjeruje u ljubav.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naravno da vjerujem. Mislim da koncept braka trenutno u ovom dobu u kojem živimo je zeznut, ali ja vjerujem i dalje u to, naravno. Ja sam sad kreativno nabijen, to me inspirira i daje i vjetar u leđa - otkrio je za IN Magazin i dodao kako su još uvijek u dobru.

- Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i nismo, jer malo je neprirodno u periodu kad se ljudi rastaju da budemo neka konkretna podrška, ali mislim kad se stvari malo slegnu da ona želi meni najbolje, ja želim njoj najbolje - rekao je Faris.

ZA 24SATA Tara Thaller iskreno o razlozima razvoda i tome ostaje li Faris u Zagrebu: 'Ima tu puno planova'

Prije nešto manje od mjesec dana priznao je javno da se on i Tara razvode i da iako su pokušali spasiti brak, nije im uspjelo. 

– Istina je, Tara i ja zajednički smo donijeli ovu odluku. Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili - otkrio je tada.

NEKI SU OPSTALI Ovi parovi s domaće scene su se vjenčali mladi: Jedan je pred oltar stao nakon 4 dana veze...

- Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice - dodao je.

- Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem - rekao je tom prilikom.

MATEO CVENIĆ Mentor iz 'Plesa' slikao se bez majice i oduševio je pratiteljice, reagirala je i Tara Thaller...

Faris je glazbenik koji je davne 2015. sudjelovao u regionalnom talent showu 'X Factor Adria', a mentor mu je bio Tonči Huljić koji ga je svrstao u grupu 9 Control. On je tada s bendom došao do superfinala natjecanja, ali sada se želi posvetiti autorskom radu i vlastitim skladbama.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • eka mala 03.07.2023.

    Super mi je to,ajmo probati,pa viditi jel ide!Zašto se onda ženiti,možeš s nekim spavati da se ne udaš!

  • Zlatna Vuga 02.07.2023.

    Šta taj lik sebi utvara, da će njihov razvod biti medijima i ljudima zanimljiva tema...ma zanimljivija mi je reklama za ornel omekšivač

  • 02.07.2023.

    Šteta,lijep su par...

Komentiraj...
Vidi sve komentare