To je to što me zanima!

Bivši tenisač i Shakira uživali u Miamiju, fanovi se pitaju: 'Nova ljubav? Ona se napokon smije'

Justin Gimelstob prišao je atraktivnoj Kolumbijki, a fotografi su odmah uhvatili nježni trenutak
Vidi originalni članak

Pjevačica Shakira (47) u nedjelju je uživala u finalu teniskog turnira 'Miami Open'. Tamo nije bila sama, a pažnju je ukrala jednim pozdravom. Umirovljeni tenisač Justin Gimelstob (47) prekinuo ju je u gledanju turnira. Prišao je atraktivnoj Kolumbijki te ju poljubio, a fotografi su odmah uhvatili nježni trenutak.

SPREMA NOVI ALBUM Shakira o žrtvovanju za Piquéa: 'Karijeru sam stavila na čekanje kako bi on igrao nogomet...'

Gimelstob je tada nosio svijetloplavu majicu i traperice, dok je pjevačica nosila bijelu kratku suknju i bež korzet. Shakira je nosila i sunčane naočale.

Sa smiješkom na licu, Shakira je pozdravila bivšeg tenisača. Kako pišu strani mediji, njezin 'topao' pozdrav mogao bi pokrenuti glasine o njihovoj vezi, a i brojni obožavatelji odmah su primijetili njihovu bliskost.

- Je li ovo nova ljubav pjevačice? - pitali su se te dodali da je napokon nasmijana.

NAPOKON ZNAMO ISTINU Je li Piquea zaista raskrinkala teglica džema? Shakira priznala

Inače, nedavno je Shakira oduševila obožavatelje novim fotografijama. Na njima je pozirala s glumcem Lucienom Laviscountom (31), zvijezdom serije 'Emily in Paris' te su izgledali vrlo prisno. Bili su zagrljeni, a na jednoj od fotki ju je glumac poljubio u obraz.

Kako pišu strani mediji, Lucien će biti zvijezda spota za Shakirinu novu pjesmu 'Punteria'. Shakira je za fotografiranje odabrala ružičastu haljinu, a promijenila je i boju kose kako bi se uskladila s haljinom. Glumac je pak pozirao bez majice i u bijelim hlačama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliZG2.0 01.04.2024.

    "Gimelstob je tada nosio svijetloplavu majicu i traperice, dok je pjevačica nosila bijelu kratku suknju i bež korzet. Shakira je nosila i sunčane naočale."............. da nisam pročitala ovaj odlomak ne bih mogla sad otići mirno spavati.

  • Mr. Pickles 01.04.2024.

    Iritantan lik

  • fui24h 01.04.2024.

    Pala mu šekira u med

Komentiraj...
Vidi sve komentare