To je to što me zanima!

Bivši tjelohranitelj 'raskrinkao' Cheryl: Opsjednuta je težinom

Prijatelj bivšeg tjelohranitelja Cheryl Cole otkrio je britanskom Mirroru da pjevačica i nakon rastave još uvijek jedino voli bivšeg nevjernog supruga Ashleyja Colea
Vidi originalni članak

Craig Balkam (42) bivši je tjelohranitelj Cheryl Cole (28). Za pjevačicu je radio tijekom njezine rastave od nevjernog supruga Ashleyja Colea i kada je dobila otkaz u američkom showu 'X Factor'.

Otkako se pjevačica pomirila s bivšim suprugom, Balkam nije razgovarao s njom. Posljednji put ju je vidio tijekom njezinog posljednjeg sudjelovanja u ulozi članice žirija u američkom 'X Factoru'. Nije mu se javila nakon što joj je rekao da je njezin bivši suprug ženskaroš koji će je uvijek varati.

- Cheryl mi je bila više od klijentice, gledao sam je gotovo kao sestru. Htjela je da joj budem svjedok u ožujku kada je u Los Angelesu potpisala papire za rastavu. Puno smo razgovarali o boli koji joj je Ashely nanio i nisam je želio ponovno vidjeti povrijeđenu - rekao je Balkam prijatelju koji je cijelu priču prenio britanskom Mirroru.

Otkrio je i kako je pjevačica jako nesigurna oko svog izgleda te da je u nevjernog Ashleyja ostala zaljubljena i nakon rastave. Tada je flertovala s reperom Will.i.amom, a iako je američki plesač Derek Hough, s kojim je hodala neko vrijeme, bio zaljubljen u nju, ona nije bila zagrijana za njega. Zbog opsjednutosti težinom u teretanu je odlazila u 5 ujutro. Pila je jedino sok od limuna, pušila 20 cigareta na dan te žudjela za brzom hranom i čokoladama. Često je pričala da želi pomoći Britney Spears jer misli da bi joj mogla postati poput sestre, a draga joj je i Lady GaGa iako joj se ne sviđaju njezini nastupi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • demy_1 22.08.2011.

    a je joj dobar prijatelj i gleda je kao sestru kad je otkrio,iako već poznatu činjenicu,tabloidima i opskrbio se novcem za sljedećih par godina.KOME DANAS MOŽEŠ VJEROVAT?!

  • _CR7_ 22.08.2011.

    Predivna zenska.

  • smajli21 22.08.2011.

    Naravno da je uvijek tako cure se zaljube u drugog, a taj ne voli nju nego ju pak iskoristava, a ovog ko ju voli i za nju bi ucinio sve njega pak nece jer ona nije zaljubljena u njega mislim to je zalosno! A u ovom slucaju ja mislim da ona voli KOBASIC!

Komentiraj...
Vidi sve komentare