To je to što me zanima!

A. Rod reagirao na nove zaruke bivše zaručnice Jennifer Lopez

Jennifer i Alex prekinuli su nakon pet godina veze, a njezina romansa s Benom od tada je glavna tema. Jennifer je obrisala sve tragove Alexa iz svoga života, pa se bivši ljubavnici više nemaju ni na Instagramu
Vidi originalni članak

Bivši zaručnik Jennifer Lopez (52), legenda bejzbola Alex Rodriguez (46), gostovao je u emisiji 'Sunday Night Baseball', gdje je voditelj i komentator Michael Kay pokušao pokrenuti temu o Jenniferinim zarukama s glumcem Benom Affleckom (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sjajna su vremena za sport. Imate novog prvaka Mastersa, počinje NBA doigravanje, bejzbol je u punom zamahu, ljudi se zaručuju. Mislim, sretna su vremena u svijetu - rekao mu je Kay tijekom intervjua aludirajući na Jennifer, na što se Alex nasmiješio.

- Sreća i mir u svijetu je ono što tražimo - izjavio je, a zatim promijenio temu i nastavio komentirati utakmicu.

RASKOŠNI KAMENI Jennifer je šest puta trebala pred oltar: Evo tko je sve prosio J. Lo i s kakvim prstenima

Posjećamo, Jennifer i Alex prekinuli su prošle godine, a njezina romansa s Benom od tada je glavna tema. Jennifer je obrisala sve tragove Alexa iz svoga života, pa se bivši ljubavnici više nemaju ni na Instagramu. Prekinuli su nakon što je objavljena priča o njegovoj navodnoj aferi. Iako Jennifer tvrdi da treća osoba nije bila razlog prekida, njezini obožavatelji to nikada nisu povjerovali.

POGLEDAJTE VIDEO: VODITELJICA 'ZVEZDA GRANDA' I ŠEBALJ DRIFTALI TRAKTOROM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 13.04.2022.

    Nije reagirao, lažete 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare