To je to što me zanima!

Bivšoj Miss Universe liječnici amputirali potkoljenicu: 'Sad imam krila, na treba mi stopalo'

Iako joj se dogodila velika nesreća, Alvarez je oduševila svoje pratitelje i obožavatelje pozitivnim stavom. Kolumbijka ne očajava, a podijelila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i inspirativnih poruka.
Vidi originalni članak

Kolumbijka Daniella Alvarez (32) ponijela je laksavu titulu Miss Kolumbije 2011. godine, a svoju zemlju predstavljala je na izboru za Miss Universe svijeta godinu kasnije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace doce días me operaron por última vez y hasta hoy no he dejado de dedicarme a superar mis obstáculos hasta llegar a mi meta. Aquí voy llena de fuerza y sueños💪! @reebokcolombia @ottobockandina 🦿💥

A post shared by Daniella Alvarez (@danielaalvareztv) on

Manekenka s uspješnom karijerom krajem svibnja je završila na operaciji, koja će joj, ispostavilo se, promijeniti život u potpunosti. Liječnici su joj morali amputirati nogu ispod koljena zbog komplikacija do kojih je došlo tijekom operacije izrasline u abdomenu.

Iako joj se dogodila velika nesreća, Alvarez je oduševila svoje brojne pratitelje i obožavatelje pozitivnim stavom. Kolumbijka ne očajava, a podijelila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija i inspirativnih poruka. 

- Ne treba mi stopalo kad imam krila. Spremna sam prigrliti sve nove izazove u životu - kazala je Daniella, iza koje su čak četiri veome komplicirane operacije, ali i mjeseci oporavka i privikavanja na novi život. 


 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 06.07.2020.

    O svašta,rutinska operacija uf

  • Hiroo_Onoda 05.07.2020.

    Za izdržati ovako nešto doista je potrebna snaga. . , , Ostati bez noge tako mlad zbilja tjera na razmišljanje. Život je kao staklo i toga postanemo svjesni tek kada tek kada dođemo u situaciju da moramo sakupiti krhotine i krenuti dalje.

  • jaka sam 05.07.2020.

    što sve čovjeka može zadesiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare